Gülücükler Saçan Yeni Modeliyle Moto X4

Bir zamanların devi olan Motorola firması Lenovo’nun satın alması sonucu yeni modeliyle geriş dönüyor.

Gülücükler Saçan Yeni Modeliyle Moto X4
Gülücükler Saçan Yeni Modeliyle Moto X4

Motorola zamınında çıkardığı birçok model ile kullanıcıların beğenisi kazanmıştı. Son zamanlarda Lenovo tarafından satın alınan firma şimdilerde yeni modeli olan Moto X4 ile yeniden kullanıcılar arasına dönmeye hazırlanıyor. Android telefon sektöründe önemli bir yeri olan firma yeni modeline oldukça güvendiğini açıklamalar arasında söyledi. Son modelinin üstünden 2 yıl geçen firma, 2015 ten sonra ilk kez kullanıcılar arasına dönmeye hazırlanıyor.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra üst seviye Moto Z serisine odaklanan firma, Bu yıl esli Moto X serisini canlandırma yolunda ilerleyip Moto X4 üzerine çalışmaya başladı. Çıkış tarihine yaklaştıkça gelen bilgiler artmaya başladı.

Telefonun olmazsa olmazı olan işlemcisi 2.2 gHz hızında Snapdragon 630 olacak. 4 GB RAM ile gücüne güç katacak akıllı telefon 64 GB artırılabilir depolamasıyla satıcıya sunulacak. 3000 mAh pille gelmesini beklediğimiz MOTO X4 her koşula dayanıklı olabilecek IP68 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasıyla gelebilir.

Kendi segmentine baktığımızda diğer modellerden en önemli fark kamerası diyebiliriz. Önde 16 MP arkada ise 12 ve 8 MP’lik çift kamera ile gelecek modelde birde çift tonlu flaş özelliği yer alacak. Arka kamera diziliminin gülücük şeklinde yer alması da kullanıcılar tarafından beğenilecek gibi gözüküyor. Telefona rakip olabilecek diğer telefonlar ise OnePlus 5, Huawei Honor 9 ve Moto Z2 Play diyebiliriz. Diğer kullanıcılar gibi telefonun çıkış tarihini biz de iple çekiyoruz.

Motorola Moto X4 Lenovo
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor