Half-Life’a Yeni Güncelleme

Dünya'nın en efsane oyunu Half-Life'ın aldığı güncelleme heyecan yarattı.

Half-Life’a Yeni Güncelleme
Half-Life’a Yeni Güncelleme

Dünya’nın en efsane oyunlarından biri olan ve hali hazırda birçok FPS oyununa ilham kaynağı olan Half-Life, hala oynanmaya devam ediyor. İlk sürümünün yaklaşık 20 yıl önce piyasaya çıkmıştı. Bu kadar eski bir oyun olmasına rağmen, FPS tutkunları tarafından hala oynanmaya devam ediyor. Bu durum, oyunun yaratıcılarından Valve tarafından da anlaşıldı ve 20 yıl sonra oyuna bir güncelleme geldi.

Böylelikle, Half-Life 2’nin ardından 3’üncü seriyi piyasaya sürmeyen Valve’nin ise Half-Life 3’ü piyasaya sürüp sürmeyeceği merak konusu olmaya başladı.

Oyunun tutkunları ise bunca yıldan sonra gelen güncelleme ile heyecanın yanında şaşkınlık da yaşadı. Bunca yıl sonra bir oyuna güncelleme gelmesi, şirket tarafından oyuna bir değer verildiğini gösteriyor. Half-Life’a ilgi gösteren Valve bünyesinde ise oyunun senarist ve tasarımcılarının birçoğu görevlerinde değil. Ancak buna rağmen gelen güncelleme heyecan yaratıyor. Ayrıca bunca eski bir oyuna hala güncelleme gönderen şirketin neden dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olduğunun da göstergesi olduğunu söyleyebiliriz.

Gelen güncelleme ise oyunun hikayesi ya da oynanışı ile alakalı olmaması, heyecanın seviyesini düşürüyor. Güncellemenin içeriği, oyunu kaydetme ekranına ilişkin. Oyun kaydedilirken girilen özel karakterler neticesinde ortaya çıkan hata ile oyunun sonlanması ya da çökmesi sorunu giderilmiş durumda. Güncelleme ile bu gibi ufak bir aksaklığın giderilmesi ise şirketin oyuna verdiği önemi gözler önüne seriyor. 

half-life half-life güncelleme half-life update valve
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor