HTC Sanal Asistanı’nı Play Store’da Yayınladı!

HTC, HTC U serisiyle tanıttığı Sense Companion adlı sanal asistanı uygulmasını Play Store üzerinden yayınladı.

HTC Sanal Asistanı’nı Play Store’da Yayınladı!
HTC Sanal Asistanı’nı Play Store’da Yayınladı! Ahmet Faik YILMAZ

HTC birkaç ay önce tanıtımını yaptığı HTC Ultra ve HTC U Play modelleriyle hatırlayacağımız üzere Sense Companion adını verdiği yeni sanal asistanını resmi olarak duyurmuştu. İlk olarak resmi bir şekilde duyurusunu yaptığı sanal asistanı uygulamasını HTC U Ultra ve U Play üzerinden özel olarak sunmuş, daha sonra ise Sense Companion uygulamasını Google Play Store üzerinden resmi olarak kullanıcılara sundu.

Peki Sence Companion Nedir?

Sense Companion uygulaması hemen belirtelim ki şimdilik sadece HTC 10 ve HTC M9 gibi şirketin eski modellerinde kullanılabiliyor. Sense Companion, Apple’ın Siri’si ve Google Asistan gibi çalışmakta. Kullanıcıların davranışlarıyla ve kişiselleştirilmiş verilerinden öneriler sunarak kendi içerisinde devamlı gelişmekte olan Sense Companion uygulaması, kullanıcılar için el ayak özelliğine gelmiş durumda.

Örnek olarak vereceğimiz bir işlem ile kısaca anlatmaya çalışalım. Takvimle ilgili bir anımsatıcı eklendiği zaman telefonu şarj edemeyeceğinizi düşündüğünden düşük güç moduna alma ya da havanın soğuk olduğu bir günde sıkı giyinmeniz gerektiği önerilerine bulunabiliyor.

HTC 10 ya da HTC M9 kullanıcısı iseniz ve bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız Play Store üzerinden uygulamayı indirebilirsiniz.

htc sanal asistan play store google play store indir
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor