HTC Sene Sonunda Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor

Finansal açıdan çok zorlu bir süreçten geçmekte olan firmanın amiral gemisi modeli HTC 10 ve de U11 ile beklemekte olduğu başarıyı elde edememiş olması sonrasında, Google şirketine satılacağına konusunda iddialar ortaya çıkmaya başlamıştı.

HTC Sene Sonunda Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor
HTC Sene Sonunda Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor

Finansal açıdan çok zorlu bir süreçten geçmekte olan firmanın amiral gemisi  modeli HTC 10 ve de U11 ile beklemekte olduğu başarıyı elde edememiş olması sonrasında, Google şirketine satılacağına konusunda iddialar ortaya çıkmaya başlamıştı.

Google şirketi, HTC'yi satın mı alacak? şeklindeki sorulara halen resmi olarak bir cevap gelmez iken, HTC şirketine yakın  olan kaynaklar firmanın sene sonuna doğru 3 tane yeni akıllı telefon modelini duyuracak olduğunu iddia etmekteler.

HTC topluluğunun bir üyesi olan Corn Chen ise, Twitter hesabı üstünden firmanın 2017 senesinin sonuna kadar Ocean Master ile birlikte Ocean Harmony ve de Ocean Lite kod isimlerine sahip 3 tane yeni akıllı telefon modelini duyuracak olduğunu açıkladı.


Ocean Master kod ismine sahip  olan modelin 6 inçlik bir büyüklüğündeki ekrana ve de arka kısmında birisi 12 megapiksellik diğeri de 8 megapiksellik çözünürlükte çift kamera sensörüne ev sahipliğini yapacak olduğu belirtiliyor. 

Cihazın öte yandan 4 GB'lık RAM ve 64 GB'lık dahili depolama ile 6 GB'lık RAM ve 128 GB'lık bir dahili depolama olarak 2 değişik seçenekte satışa sunulacak olduğunu belirten Chen, Ocean Lite  modeli ve Ocean Harmony modelinin de yalnızca 4 GB'lık RAM ve 64 GB'lık bir dahili depolamayla gelecek olduğunu ifade ediyor.

Kasım ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor olan Lite'ın 5.2 inçlik bir büyüklüğündeki ekrana, Armoni'nin de 6 inçlik büyüklüğündeki bir ekrana sahip durumda bulunacağı ifade edilirken, Master isimli modelinin ise senenin sonunda tanıtılacak olması bekleniyor.

htc telefon tanıtım
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor