Huawei Microsoft Surface'e Rakip Olacak Bilgisayarını Tanıttı!

Huawei'nin Microsoft SurfaceBook modeline rakip olacağı MateBook modelleri ortaya çıktı. İşte Huawei MateBook'ların tanıtılacağı tarih ve çok daha fazlası.

Huawei Microsoft Surface'e Rakip Olacak Bilgisayarını Tanıttı!
Huawei Microsoft Surface'e Rakip Olacak Bilgisayarını Tanıttı!

Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinde birisi olan Huawei artık akıllı telefon haricinde teknolojiler geliştiriyor. Bu anlamda Huawei'nin Microsoft'un önemli ürünlerinden birisi olan Microsoft Surface'e rakip olacak ürünü tanıtıldı.

Son zamanlar özellikle başarılı kameralarıyla dikkat çeken akıllı telefonlar üreten Huawei yeni teknolojiler geliştirmeye devam ediyor.

Microsoft'un özellikle Surface Book'larının kullanıcılar tarafından çok beğenilmişti. Diğer teknoloji firmaları da bu durumun farkında olduğu için kendileri de bu anlamda ürünlerini sunmaya başladılar.

Bu anlamda Çin'in en büyük akıllı telefon üreticisi Huawei'nin MateBook modelleri 23 Mayıs'ta Almanya'da tanıtılacağı ortaya çıktı.

Apple'ın ince MacBook modelinin çok beğenilmesi ve Microsoft'un da Surface Book modellerinin de çok satmasının ardından Huawei'de kendi MateBook serisini kullanıcılarına sunmayı planlıyor.

Twitter üzerinden önemli sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Blass yeni bir sızıntıya daha imza atarak Huawei'nin merakla beklenen yeni MateBook modellerini takipçileriyle paylaştı.

Huawei'nin Pascal, Bell ve Watt kod numarasına sahip olan modellerin MateBook E,MateBook X ve MateBook D adında üç modeli temsil ettiğini açıkladı.

huawei-matebook

Huawei'nin bu yeni modellerinin özelliklerinin ne olacağı henüz netleşmiş olmasa da Intel'in Core M sınıfı bir işlemciyle geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Yüksek RAM miktarıyla gelmesi beklenen MateBook'larının işlemcisi Intel'in i7 işlemcisine kadar çıkacağı düşünülüyor.

Microsoft'un kısa bir süre içinde yeni bir SurfaceBook tanıtmayacağı düşünülürse Huawei'nin MateBook modelleri kullanıcılar için önemli bir model olabilir. Huawei'nin yeni bilgisayarları ile ilgili olarak tanıtımda daha fazla bilgiler edineceğimiz kesin. Bakalım Huawei'nin yeni bilgisayarlarının özellikleri ve fiyatının MateBook'ların tanıtımında netleşmesi bekleniyor. 

huawei huawei matebook matebook surfacebook microsoft
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor