Huawei Şirketi Katlanabilir Bir Telefon Müjdesini Verdi

Almanya’da yer alan Münih kenti içerisinde gerçekleştirdiği etkinlik dahilinde Mate 10 modeli, Mate 10 Lite modeli ve Mate 10 Pro modelinin duyurusunu yapmış olan Huawei şirketi, bunun sayesinde üst segmentte fazlası ile iyi bir çıkış yapmayı başarmış oldu.

Huawei Şirketi Katlanabilir Bir Telefon Müjdesini Verdi
Huawei Şirketi Katlanabilir Bir Telefon Müjdesini Verdi

Almanya’da yer alan Münih kenti içerisinde gerçekleştirdiği etkinlik dahilinde Mate 10 modeli, Mate 10 Lite  modeli ve Mate 10 Pro modelinin duyurusunu yapmış olan Huawei şirketi, bunun sayesinde üst segmentte fazlası ile iyi bir çıkış yapmayı başarmış oldu.

CNET'le bir röportaj yapmış olan firma yetkilileri, firmanın önümüzdeki sene için fazlası ile heyecan verici planlara sahip  bir durumda olduğunu belirtmekte.

Cnet'in yetkililerine bakılırsa Huawei şirketi, 2018 senesinin başında Samsung şirketinin uzun zamandır sızıntılarla gündeme gelmiş olan Galaxy X isimli katlanabilir telefonuyla benzeyen bir akıllı telefonu satışa sunacak olmayı planlamakta.

Huawei şirketinin CEO’su görevindeki Richard Yu, Cnet’e gerçekleştirdiği açıklama dahilinde firmanın katlanabilir  olan bir akıllı telefon üstünde çalışmakta bulunduğunu doğruladı. Cihazın tasarım ile ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan CEO, çok daha iyi ve de  daha esnek bir ekranın teknolojisiyle cihazın piyasaya çıkmasına hazır bir durumda olacağını ifade etmekte.


Firmanın en büyük rakiplerinden bir tanesi olan ZTE şirketi, geçmiş olduğumuz günlerde katlanabilir  özellikli akıllı telefon modellerinden Axon M modelinin duyurusunu yaptı.

Fakat, Axon M modelinin 6.75 inç büyüklüğüne sahip bir ekrana ev sahipliği yapacak olması, tasarımı kötüleştirirken katlanabilecek olan yapıda kullanımı fazlası ile zorlaştırmakta.

Üstünde çalışmakta oldukları katlanabilir akıllı telefon içerisinde 2 kısım arasında boşlukların en aza indirgenecek olduğunu da açıklayan Richard Yu, Huawei şirketinin ilk katlanabilir telefonu ile ilgili farklı bir detayı ise açıklamadı.

huawei cnet galaxy x
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor