Huawei Watch Android Wear Güncellemesi Tarihi Açıklandı

Huawei Watch serisi akıllı saat seçeneklerine yeni bir soluk getirdi. Tüm ürünleriyle farklı bir yelpaze sunmayı başaran markanın gerçekten üstün bir teknolojiyi Huawei Watch modeli ile bizlerle buluşturduğunu biliyoruz.

Huawei Watch Android Wear Güncellemesi Tarihi Açıklandı
Huawei Watch Android Wear Güncellemesi Tarihi Açıklandı Ahmet Faik YILMAZ

Bir süredir Android Wear 2.0 sürüm güncellemesi beklenen modelin kullanıcılarının merak ettiği detay açıklandı. Açıklamanın gelmesiyle beraber tüm Huawei Watch güncellemelerinin 19 Mart 2017 tarihi itibariyle başlayacağı belirtildi. Ancak ilk etapta her güncellemede olduğu gibi tüm cihazlar kapsama alanına girmeyecek.

İlk olarak belirli bir cihaz sayısı belirlenip Android Wear 2 güncellemesi dağıtılmaya başlanacak. Daha sonra ise ortalama bir hafta sürecek olan güncelleme periyodunda Huawei Watch Androud Wear 2.0 güncellemesi tamamıyla dağıtılmış olacak.

Bu aşamada beğeni toplayan akıllı saat modelinin çok daha spesifik bir çalışma prensibine bürüneceği şimdiden konuşulmaya başladı. Google Klavye eklentisinin gelmesiyle birlikte saati çok daha etkin kullanabileceğiz. Huawei cephesinden yapılan açıklama ise Android ile olan bağlantıların daha da güçleneceği yönünde oldu.

Huawei Almanya tarafından yapılan açıklamanın alt metinlerinde Google Play Store ile uygulama desteğinin daha entegre olacağı müjdelendi. Buna göre Huawei Watch Android Wear 2.0 güncelleme tarihi bugün itibariyle başladığından saatinizin güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Diğer bir deyişle artık çok daha etkin bir kullanım alanına sahip olan akıllı saatlerin her geçen gün hayatımızda daha aktif bir rol oynadığı tartışılmaz bir gerçeğe dönüşüyor.

akıllı saat android wear huawei watch
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor