Hyundai'nin İlk SUV Modeli Genesis GV80 Olabilir

Güney Kore otomobil devi Hyundai'den ilk hidrojen yakıt teknolojisi ve düşük pil teknolojisini bir arada barındıran SUV tarzı Genesis GV80 modeli geliyor.

Hyundai'nin İlk SUV Modeli Genesis GV80 Olabilir
Hyundai'nin İlk SUV Modeli Genesis GV80 Olabilir Ahmet Faik YILMAZ

New York Otomobil Fuarı 2017 etkinliklerinde konsept olarak duyurulan Genesis GV80, Hyundai firmasının ilk SUV modeli olabilir. Hyundai'nin alt markası olarak bilinen Genesis'in uzun zamandır elektrikli otomobil üretimi gerçekleştireceği dillendiriliyordu. Ancak firmanın oto fuarda kısa tanıtımını gerçekleştirdiği GV80 modeli, daha çok tasarımı ve düşük pil tüketimi ile dikkat çekiyor.

Özellikle tasarımıyla birlikte premium otomobil modellerinden kendisini ayırmayı başaracak olan Genesis, GV80 adını verdiği yeni otomobilinde hidrojen yakıt teknolojisini kullanarak, yeni nesil enerji kaynaklarını sonraki modellerinde artık fazlaca kullanacağının sinyallerini de vermiş oldu. Bununla birlikte Genesis GV80 modeli Hyundai'nin FE SUV modelinin ardından düşük pil tüketimli ilk SUV modeli olmaya aday gözüküyor.

İkonik ön ızgarasıyla ön ve arka ışıklandırma yapılarının iki ayrı çizgi halinde kullanılmasıyla GV80 karakteristik bir hava kazanmış. 23 inç büyüklüğünde desenli jantları, gizlenmiş kapı kolları ve keskin görünümü ile aracın tasarımı oldukça şık bir görünüm kazanmış.

İşte Genesis GV80 Tasarım Konsept Videosu

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor