İnsan Uzayda Yaşam Arayan Tek Varlık!

Nasa’nın 1969 yılında Ay’a gönderdiği Apollo 12’de görev alan emekli astronot Alan Bean insanların uzayda yaşam arayan tek varlık olduğunu söyledi!

İnsan Uzayda Yaşam Arayan Tek Varlık!
İnsan Uzayda Yaşam Arayan Tek Varlık!

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından 1969 yılında Ay’a gönderilen Apollo 12’de görev alan emekli astronot Alan Bean, dünya dışı yaşamla ilgili yapmış olduğu açıklamayla olay yarattı. İnsanoğlunun uzaya macerasının giriş kapısı olan Ay’a ilk ayak basan 12 kişiden birisi olan Alan Bean yaptığı açıklamada “Uzaylı varlıkların Dünya’mıza ziyaret gerçekleştirdiğine inanmıyorum. Uzaylılar eğer ki Dünya’mıza gelmiş olsalardı günümüzde kanser denilen bir hastalık olmazdı. Uzaylıların fedakâr ve nazik olduklarını düşünüyorum, geldiklerinde bizlere kanserin çözümünü de getirirlerdi.” dedi.

alan-bean

Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte artık insanların diğer gezegenlere ve yıldızlara seyahatinin bir yıl içerisinde mümkün olacağını ifade eden Bean, uzaylıların varlığına inandığını ise şu sözleriyle dile getirdi: “Bu evrende yalnız değiliz. Uzayda milyarlarca yıldız ve o milyarlarca yıldızın etrafından bulunan milyonlarca gezegen bulunuyor. Bu gezegenlerde yaşamsal faaliyetlerini sürdüren canlılar bizden binlerce yıl geride olabileceği gibi binlerce yıl ileride de olabilir. Bu anlamda insan uzayda yaşam arayan tek varlık” açıklamasında bulundu.

Alan Bean 1981 yılında NASA’dan istifa etmiş ve ressam olmaya karar vermişti. 1969 senesinde Apollo 12 ile gerçekleştirdiği seyahatin ardından aya yürüyüşünü resmetmeye başlayan Bean bu sayede on binlerce dolar gelir elde ediyor.   

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor