Instagram Üzerindeki Hikayelerle İlgili Yeni Bir Güncelleme

Instagram uygulama içerisinde yapılmakta olan canlı yayınlar ile alakalı çok önemli bir eksiğini daha kapattı.

Instagram Üzerindeki Hikayelerle İlgili Yeni Bir Güncelleme
Instagram Üzerindeki Hikayelerle İlgili Yeni Bir Güncelleme

Instagram uygulama içerisinde yapılmakta olan canlı yayınlar ile alakalı çok önemli bir eksiğini  daha kapattı. Bundan sonraki dönem içerisinde Instagram'da canlı yayın gerçekleştirdikten sonra bu videonuzu Instagram Hikayeler üzerinden de paylaşabileceksiniz. Bunun sayesinde ise canlı yayınlarınızda tam 24 saat süresince izlenebilecek.

Instagram uygulamasının canlı yayın  ile alakalı özelliği ilk çıkmış olduğunda paylaşmış bulunduğunu videoyu kaydetmenize yarayacak bir seçenek bulunmamaktaydı. Oturumu bitirdikten sonrasında videonuz tamamen kaybolmakta idi. Daha sonrasında ise Instagram gerçekleştirdiğiniz bu canlı yayınlarınızı kaydetme ile ilgili özelliğini güncelleme ile birlikte getirdi. Şimdi de canlı yayınınız bittiğinde, ekranın alt bölümünde yer alan ''Paylaş'' isimli butona basıp canlı yayın yaptığınız videonuzu 24 saat süresince Instagram Hikaye'leri içerisinde kolay bir şekilde paylaşabileceksiniz.

Canlı yayınızı da hikayenizde paylaşmış olduğunuzda, sonradan izlemiş olanları da tıpkı normal hikayelerde bulunduğu gibi açıkça görebileceksiniz. Videoyu derhal silmek içinse ''Sil''  butonuna basıp, normalde  de olduğu gibi videonuzu uygulama üzerinden tamamen silebilirsiniz. 15 saniye süre ile ileri ya da geri gitmek amacı ile ekranın sağ ve de sol alt köşelerinde yer alan oklara tıklayabilir, kişiye bir yorum göndermek amacıyla da ''Mesaj Gönder'' butonunu kullanabilirsiniz. 

Kendi paylaşmış olduğunuz bir canlı yayının tekrarını izlemiş olduğunuzda ise, sağ üst köşede yer alan rakamlar sayesinde videonuzu tam olarak kaç kişinin izlemiş olduğunu görebilirsiniz. Takipçileriniz de bir canlı yayını paylaşmış olduğunuzu profil fotoğrafınızda yer alan ''oynat'' butonundan kolay bir şekilde anlayabiliyor.

 

instagram hikayeler güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor