Instagram Yeni Özelliğini Test Aşamasına Başladı

Sosyal medya devlerinden biri olan Instagram, sizler için özel bir şekilde sunulmuş olan Favoriler bölümü ile, arkadaşlarınıza farklı kişilere ait bulunan hikayeleri da paylaşabileceksiniz.

Instagram Yeni Özelliğini Test Aşamasına Başladı
Instagram Yeni Özelliğini Test Aşamasına Başladı

Sosyal medya devlerinden biri olan Instagram, sizler için özel bir şekilde sunulmuş olan Favoriler bölümü ile, arkadaşlarınıza farklı kişilere ait bulunan hikayeleri da paylaşabileceksiniz. Şu an içerisinde test aşamasında belirli bölgede yer alan kullanıcılara sunulacak olduğu açıklanan bu özellik ile birlikte, en yakınlarınızla favorilere eklemiş olduğunuz hikayeleri paylaşıp, birbirinden eğlenceli bazı dakikalara imzanızı atabileceksiniz. Favori bir şekilde belirlemiş olduğunuz Instagram Hikayesi'ni  ise hangi kullanıcılar ile paylaşacak olduğunuzu seçtikten hemen sonra, bu seçtiğiniz içerikleri hızlı bir biçimde arkadaşlarınız arasında  da kolayca yayabileceksiniz.

Yeni ekleneceği açıklanan 'Sık Kullanılanlar' ismine sahip sekmesi ile birlikte en fazla etkileşim kurduğunuz kullanıcılar artık yeşil bir rozet ile liste içerisinde ön plana çıkmış olacak. Böylelikle kolay bir biçimde favori hikayeleri kimlere paylaşacak olduğunuzu daha rahat olarak planlayabileceksiniz. Favoriler bölümü içerisinde seçmiş olduğunuz Instagram Hikayesi'nin paylaşımı ise 24 saat  süre ile geçerli olduğundan dolayı, kısa  bir süre sonra listeden kalkacak olduğunu da tekrardan belirtelim.

Instagram'ınızda yer alan bütün kişilerin favorilerini de paylaşacaksınız. Öte yandan listenize eklemiş olduğunuz ya da listenizden çıkartmış olduğunuz kullanıcılara da hiç  bir şekilde bildirimin gitmeyecek olduğunun da altınını çizmiş olan sosyal medyanın devi, kullanıcıların arasında bulunan etkileşimi daha da çok çoğaltmayı istiyor.

ınstagram favori sık kullanılanlar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor