İnternet Üstünden Alışverişler Hızlandı

Markaların pazarlama ile ilgili kampanyaları her sezondo değişiklik göstermekte olduğu gibi tüketicilerin ise bu kampanyalara bakarak alışveriş alışkanlıkları da tamamen değişmiş bir halde.

İnternet Üstünden Alışverişler Hızlandı
İnternet Üstünden Alışverişler Hızlandı

Markaların pazarlama ile ilgili kampanyaları her sezondo değişiklik göstermekte olduğu gibi tüketicilerin ise bu kampanyalara bakarak alışveriş alışkanlıkları da tamamen değişmiş bir halde. Bu değişim ile birlikte, sonbahara girmiş olduğumuz bu günlerde ise markalar, yaz sezonunun çıkan ürünleri ile ilgili takipçilerine çok önemli bir ölçüde indirim fırsatlarını sundu. Pekala, tüketiciler alışveriş merkezlerinde yer alan mağazaları mı? Yoksa online olan satış yapılan kanalları mı tercih ettiler?

Açıklanmış olan son verilere bakılır ise tüketiciler online  olarak satış gerçekleştirilen kanalları tercih etti ve 
 de markaların reklamlarının tıklanma oranları %20 ila %23  oranında çok yüksek bir artış göstermiş oldu.

Sonbahar mevsimine girmiş olduğumuzda ise markalar, yaz sezonunun çıkan ürünleri ile ilgili promosyon çalışmalarına çok büyük bir hız verdi. Son yaz alışverişinin avantajından yararlanmayı isteyenler ise online sitelerde yer alan indirimlerden faydalanıp sektörün gelişimi için çok önemli  bir ölçüde katkı sağlamış oldu. Bu  bahsi geçen katkı ise rakamlara pozitif bir yönde yansıdı ve de markaların reklamlarının tıklama oranları ise %20 ila %23 oranında çok büyük bir artış göstermiş oldu. Markalar ise bahsi geçen  bu yüksek orandaki dönüşümden ötürü %38 oranında bir  yarar sağlamış olduklarını resmi bir şekilde açıkladılar.

marka sonbahar online alışveriş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor