İOS 10.2 Beta 7 güncellemesi kullanıcılara sunuldu!

İOS 10

İOS 10.2 Beta 7 güncellemesi kullanıcılara sunuldu!
İOS 10.2 Beta 7 güncellemesi kullanıcılara sunuldu! Ahmet Faik YILMAZ

İOS 10.2’nin tam halinin yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Bugün yayınlanan bata sürümde bilinen sorunların giderilmeye çalışıldığı ve başka bazı değişiklikler olduğu görülüyor.

İOS 10.2 beta ile Unicode 9, yeni duvar kağıtları ve 72 adet yeni emoji geldi. 10.2’de görülen önemli bir değişiklik ise bir doğrulamayla kablolu ve uydu hizmetlerinden vide akışına izin verilebilmesi oldu.

İOS 10 ile büyük ölçüde değişime uğrayan Mesajlar uygulamasına da bazı eklemeler yapılmış. Kutlama ve Videolar widget’i yenilenmiş.

İOS 10.2 Beta 5’in dikkat çeken bir başka tarafı da Beta 4 yayınlandıktan sadece 4 gün sonra yayınlanmış olması. Güncelleme 1.95 GB boyutunda.

Bilindiği üzere önceki sürümlerde TV uygulaması silindikten sonra geri getirilemiyordu. Beta 5 için bu durum hala geçerli. İOS 10.2 final sürümü ile bu duruma nihayi çözüm bulunması bekleniyor.

Apple’nın kullanıcılarıyla paylaştığı son işletim sistemi olan İOS 10.2 Beta 5 sürümü iPhone 5’ten ve iPad Air’dan sonra piyasaya çıkmış tüm cihazlarda kullanılabilecek.

Ekran görünümünün ve ayarlar menüsünün fazla değişmediği göze çarpan İOS 10.2 Beta 5 sürümünün ardından 10.2 tam sürümünün yakın zamanda kullanıcılarla paylaşılması bekleniyor. İOS için güvenlik ve kullanıcı memnuniyetinin her daim çok önemli olduğunun altını çizmekte fayda var.

güncelleme ios yeni sürüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor