iOS 11.1 İçin Beta 4 Çıktığı Açıklandı

Apple şirketinin WWDC 2017 etkinliği kapsamında tanıtmış olduğu iOS 11 işletim sistemi, çıkışının hemen sonrasında geliştirilmeye hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte.

iOS 11.1 İçin Beta 4 Çıktığı Açıklandı
iOS 11.1 İçin Beta 4 Çıktığı Açıklandı

Apple şirketinin WWDC 2017 etkinliği kapsamında tanıtmış olduğu iOS 11 işletim sistemi, çıkışının hemen sonrasında geliştirilmeye  hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte. Pek çok hatanın giderilecek olduğu ve çok daha stabil bir kullanım sağlayacak olduğu öngörülen iOS 11 sürümünün bir sonraki ara sürümü olarak açıklanan iOS 11.1 sürümüne ait olan 4.Betası, geliştiriciler için resmi bir şekilde sunuldu.

Beta 3’ün çıkmasının hemen sonrasında yalnızca 4 gün geçtikten sonrasında Apple şirketi, çok hızlı bir hamle yapıp iOS 11.1 sürümüne ait 4. betasını  resmi bir şekilde yayınlandı. Yeni yayınlanmış olan bu betayı indirmek amacı ile Apple geliştirici platformu içerisine kayıt olmanız gerekli.

Kayıt olmuş bulunan kullanıcılar, güncelleştirmeyi cihazları üstünden ya da geliştirici panelinden indirmiş oldukları dosya aracılığı ile birlikte iTunes üzerinden yükleyebiliyor olacaklar.

Tabii ki  de bu bir beta sürümü olduğundan dolayı, günlük kullanım konusunda yedek cihazı bulunmayan kullanıcılara hiç bir şekilde yüklemelerini tavsiye etmemekteyiz. Sürekli olarak yeni bir beta sürümüne geçer iken, cihazınızın mevcut yedeğini iCloud ya da iTunes aracılığı ile almayı hiç bir şekilde unutmayın.

Apple şirketinin geliştirici platformu üstünden iOS 11.1 sürümünün Beta 4 ile beraber düzeltilen hatalar ise bir hayli fazla.

apple ios 11 ios 11.1 4 beta
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor