iOS 11'den Geriye Dönülebilir Mi?

Apple şirketi , merakla beklenmekte olan iOS 11 güncellemesini resmen yayınladı.

iOS 11'den Geriye Dönülebilir Mi?
iOS 11'den Geriye Dönülebilir Mi?

Apple şirketi , merakla beklenmekte olan iOS 11 güncellemesini resmen yayınladı. WWDC17'de gerçekleşen  tanıtımdan  hemen sonra başlatılan uzun test sürecinin sonrasında yayınlanmış olan iOS 11 güncellemesi ile beraber iPhone kullanıcılarının senelerdir beklemekte oldukları hücresel veriyi kapatma konusundaki kısayolu da dahil pek çok önemli özellik iPhone ve de iPad kullanıcılarına sunulmakta.  

iOS 11 sürümünü yüklemeden önce bir yedek almamışsanız aşağıda yer alan işlemlerden sonra verilerinizin komple silineceğini kesinlikle unutmayın. Eğerli iOS 10’lu versiyonlar içerisinde yedek aldıysanız işlemlerin en sonunda kendi yedeğinizi de yükleyebilirsiniz.

A. Bilgisayarınız üzerinde iTunes'un en son güncellenen sürümünün kurulu durumda olduğundan emin olmalısınız.

B. ipsw.me sitesi üzerinden cihazınıza uygun durumdaki iOS 10.3.3 dosyasını indirmelisiniz.

C. iOS işletim sistemli cihazınızı bilgisayarınıza bağlamalı ve aşağıda yer alan yöntemlerden bir tanesini kullanıp cihazınızı da ''Kurtarma Modu'na'' geçirmelisiniz.

iPhone 7 ile iPhone 7 Plus modeli için; iTunes logosunu ekran üzerinde görene kadar Güç tuşuna ve de ses kısma ( sesin seviyesini düşürmeye yarayan tuş) tuşlarına basılı tutmalısınız

Farklı iOS cihazlar içinse : iTunes logosunu ekran üzerinde görene kadar Güç tuşuna ve de  Ana Ekran tuşuna basılı tutmalısınız.

D. Cihazınızın  ise artık Kurtarma Modunda yer aldığını belirten bir iTunes uyarısını görmüş olmalısınız. Bilgisayarda yer alan shift tuşuna basılı tutarak iTunes’da yer alan Geri Yükle  (Güncelle uazan butonuna basarsanız bir veri kaybı yaşamadan geçiş sağlayabilirsiniz. Lakin iOS 10.3.3'te problemler yaşanabilir ) butonuna tıklamalısınız. Açılmış olan pencereden indirmiş olduğunuz iOS 10.3.3 IPSW  isimli dosyasını  seçerek Geri Yükle'ye tıklamalısınız.

E.  İşlem bitirildikten sonra cihazınızı yeni bir cihaz şeklinde tekrardan ayarlayabilir, iCloud üzerinden veyahut iTunes üzerinden yedeklerinizi de geriye yükleyebilirsiniz.

apple ios 11 iphone
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor