iOS’un hızına yetişilmiyor!

Apple iOS 10 sürümünü çıkardı çıkaralı kimse kendilerine durduramıyor

iOS’un hızına yetişilmiyor!
iOS’un hızına yetişilmiyor! Ahmet Faik YILMAZ

Apple iOS 10 sürümünü çıkardı çıkaralı kimse kendilerine durduramıyor. iOS 10’un Apple cihazlara gelmesiyle birlikte Apple kullanıcıları bir dizi değişiklikle karşılaşmıştı. Bu değişikliklere kısa sürede uyum sağlamaya çalışan kullanıcılar yeni işletim sisteminin keyfini henüz sürmeye başladılar.

iOS 10’un performansını değerlendiren kullanıcılar genel olarak beğendiklerini, Apple cihazlarının adeta yeniden kimlik kazandığını söylüyorlar.

Fakat bir yandan da Apple cihazlardan çeşitli sorunlar ve şikayetler gelmeye devam ediyor. Özellikle iPhone 6 ve iPhone 6 Plus üzerinden şekillenen batarya şikayeti şirketi fazla mesai yapmaya zorlamış gibi.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’taki batarya sorununun kaynağına inmeye çalışan Apple yetkilileri epeyce yol almış gibi. Şirket tarafından arızanın kaynağıyla alakalı resmi bir açıklama yapılmasa da batarya sorunu yaşanan cihazların ücretsiz tamir edileceği şirket tarafından açıklandı.

Tedarikçi firmalardan sızan bilgilere göre; söz konusu batarya sorunu iki aylık tarih aralığında üretim bandında gerçekleşen bir hatadan dolayı kaynaklanıyor.

Apple bir yandan batarya sorunu ile uğraşırken bir yandan da iOS 10’u geliştirmeye devam ediyor. Son 6 gün içinde toplamda 3 beta sürümü yayınlanan iOS’un yayınlanan son sürümü iOS 10 beta 7 oldu.

iOS 10 beta 7’de göze çarpan büyük değişiklikler bulunmuyor. İşletim sisteminin derinliklerinde bazı değişikliklerin yapıldığı düşünülen beta 7’nin iPhone’un batarya sorunuyla da ilgili olabileceği söyleniyor.

güncelleme ios 10
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor