İsimtescil.net kurumsal web sitesini yeniledi

2013 yılında Türkiye’de ilk kez yeni domain uzantıları için ön talep sürecini başlatan ve bu süreçte 1 milyonun üzerinde bir kitleye ulaşarak Afrika, Asya ve Avrupa’da en fazla talep alan şirket unvanının sahibi olan İsimtescil.net,

İsimtescil.net kurumsal web sitesini yeniledi
İsimtescil.net kurumsal web sitesini yeniledi Tugrul Demir

 

2013 yılında Türkiye’de ilk kez yeni domain uzantıları için ön talep sürecini başlatan ve bu süreçte 1 milyonun üzerinde bir kitleye ulaşarak Afrika, Asya ve Avrupa’da en fazla talep alan şirket unvanının sahibi olan İsimtescil.net, gelişen eğilimler doğrultusunda kendini yenilemeye devam ediyor. Türkiye’nin domain lideri olarak kabul edilen şirket, son olarak kurumsal web sitesini yenileyerek farklılaşan yeni yüzünün lansmanına özel büyük bir domain kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında dijital dünyaya entegre olmak isteyen tüm kullanıcılar 30 Haziran’a kadar ‘.COM’ ve ‘.NET’ domain uzantılarını sadece 2,99$'a satın alabilecek.

Günümüzde 500'den fazla farklı domain uzantısının satışını sağlayan, 570 binden fazla domain barındıran ve  desteğini veren İsimtescil.net, Internet Corporation of Assigned Names and Number - İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu’na (ICANN) bağlı olarak faaliyetlerine devam ediyor. Kurumsal vizyonunda kendisini ‘Geleceğin dijitali’ olarak tanımlayan şirket, dünyadaki tüm dijital trendlere uyum sağlayarak iş yapış modellerini sürekli güncelliyor. Son olarak kurumsal web sitesini ileri tasarım ve yazılım standartlarına uyarlayan İsimtescil.net,  yeni yüzünün lansmanına özel büyük bir domain kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında kullanıcılar 30 Haziran’a kadar .COM ve .NET domain uzantılarını sadece 2,99 $'a satın alabilecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor