İşte WhatsApp'ın Desteğini Çekeceği Akıllı Telefon Modelleri!

Dünya üzerinde en çok tercih edilen anlı mesajlaşma programı olan WhatsApp’ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamadan sonra bazı telefonlarda bundan sonra WhatsApp kullanılmayacağı açıklandı.

İşte WhatsApp'ın Desteğini Çekeceği Akıllı Telefon Modelleri!
İşte WhatsApp'ın Desteğini Çekeceği Akıllı Telefon Modelleri! Ahmet Faik YILMAZ

30 Haziran 2017 tarihinde yeni bir güncelleme ile kullanıcılarına hizmet verecek olan WhatsApp, artık bazı telefonlarda kullanılmayacağını açıkladı. Resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile bir anda gündeme düşen WhatsApp’ın kullanılmayacağı telefonlar ve işletim sistemleri hakkında sizlere bilgiler verelim.

Özellikle Andorid ve İOS işletim sistemine sahip birçok telefonun artık WhatsApp tarafından desteklenmeyeceği açıklandı. Burada sizlere telefon marka ve modeli belirtmek yerine hangi işletim sistemine sahip olan telefonların desteklenmeyeceğini açıklamak istiyoruz.

İlk olarak İşletim sistemi olarak Android işletim sistemine halen 2.1 ve  2.2 güncellemesine sahip olan telefonların WhatsApp’ı desteklemeyecek olmasından sonra bu kullanıcıların artık WhatsApp kullanma şanslarının 30 Haziran tarihinde sona ereceğini açıklamak istiyoruz.

İOS işletim sistemine şu an için iPhone 3GS modelinin kullandığı İOS 6 tarafından desteklenmeyecek olan WhatsApp taynı zamanda Nokia’nın S40 modeli tarafından da desteklenmeyecek.

Ayrıca Nokia firmasının Symbian S60 ve BlackBerry firmasının 10 ve OS modellerinde desteklenmeyecek olan WhatsApp’ın bu aldığı karardan sonra bakalım bu telefonları kullanan kullanıcıların nasıl bir çözüm yolu bulacakları merak konusu olmaya başladı.

Son güncellemeleri telefonlarına alamayan kullanıcıların 30 Haziran’dan sonra program üzerinden anlık paylaşım yapamayacakları açıklandı.

whatsapp mesajlaşma programı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor