Jeuvenile Aracılığıyla En İyi Nemlendirici Kremlere Ulaşabilirsiniz

Jeuvenile Aracılığıyla En İyi Nemlendirici Kremlere Ulaşabilirsiniz

Jeuvenile Aracılığıyla En İyi Nemlendirici Kremlere Ulaşabilirsiniz
Jeuvenile Aracılığıyla En İyi Nemlendirici Kremlere Ulaşabilirsiniz Tugrul Demir

 

Jeuvenile laboratuvarlarında üretilen kaliteli krem seçenekleri her cilt tipine uygundur. Yağlı ve kuru ciltler için özel olarak üretilmiş nemlendirici kremler ile beraber, normal ciltlere hitap eden kremlerimizi de satın alabilirsiniz. Zengin hyalüronik asit içeriği sayesinde cilt yüzeyini nemlendirerek bakım sağlayan krem çeşitleri, içerdikleri diğer maddeler aracılığıyla maksimum koruma sağlar.

Nemlendirici Kremler Kullanılmazsa Ne Olur?

Herhangi bir nemlendirici krem yerine kaliteli ürünler kullanmanız sizin açınızdan faydalıdır. Cilt kuruluğu ya da çeşitli deri problemleri yaşamanıza rağmen hâlâ bir nemlendirici krem satın almamış olmanız için hiçbir sebep yoktur. Cildinizin nem dengesini korumak için gereken tedbirleri önemsememeniz halinde, karşılaşabileceğiniz bazı olumsuz durumlar şöyledir:

  • Deri çatlakları: Cildin nem kaybetmesinden sonraki süreç itibariyle, epidermis tabakasında gözle görülebilecek bazı hasarlar meydana gelir. Küçük ve çok sayıda çatlaklar, kurumuş cilt yüzeyinde acı ve yanma hissine yol açar. Derideki çatlakların kanaması ile beraber, havada uçuşan toz taneleri çatlaklar içerisine dolabilir. Bu durum, deri çatlaklarının enfekte olmasından kaynaklı şekilde yara oluşumuyla sonuçlanır.
  • Deri döküntüleri: Deri üzerinde döküntü gözlemlenmeden önce mutlaka bir nem eksikliği ortaya çıkmış demektir. Adeta kavlayarak cilt yüzeyinden dökülen kuru deriler, vücuttaki su kaybının da işareti sayılır.
  • Kolay yaralanma: Cilde esneklik kazandıran en temel faktör ideal nem oranıdır. Eğer cildiniz yeteri kadar nemli değilse deri yüzeyi darbelere karşı esneklik gösteremez. Özellikle sivri uçlu cisimlere temas edilmesi durumunda cilt yüzeyi kolaylıkla yaralanabilir.

Normal nem seviyesine sahip bir deriyi yaralayamayacak kalem uçları, masanın sivri kenarları, tornavida ucu gibi yerler, kuru ciltleri kolaylıkla çizebilir. Bu ise kanınıza ulaşması mümkün olan bakterilerin oranını artırır.

Gereken ölçüde cilt nemlendirici krem kullanmamak, öncelikle bu sorunlara sebep olabilir. Ciltteki kuruluğun ileri seviyeye ulaşması halinde klinik deri hastalıklarının gelişmesi mümkündür.

Nemlendirici Cilt Bakım Kremi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Cilt bakım kremi alırken cilt tipinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yağlı, kuru ya da normal ciltler için birbirinden farklı ürünler satışa sunulur. Tercih edebileceğiniz en doğru krem, kullandığınızda sizler için maksimum bakım sağlayabilecek ürün olmalıdır. Nemlendirici cilt bakım kremi satın almadan önce dikkat etmeniz önerilen ipuçları şöyledir:

  • Kremi kullanmanız durumunda neler elde edebileceğiniz
  • Ürünün hangi markaya ait olduğu
  • Ürüne dair teknik detaylar

Bu üç madde, hangi ürünün size daha uygun olabileceği açısından önem taşır. Farklı kullanıcıların yorumlarını değerlendirmenin her zaman yeterli sonuç vermeyeceğini de unutmamanız gerekir. Kişisel bakım ürünleri kullanıcıdan kullanıcıya göre farklılık gösterebilecek ürünlerdir. Şahsen deneyimlemediğiniz hiçbir ürüne önyargıyla yaklaşmamanız ve yeniliklere açık olmanız bu açıdan faydalıdır.

Nemlendirici Kremler Nasıl Kullanılır?

Nemlendirici vücut kremleri, ihtiyaç durumuna bağlı olarak günde 1 ya da 2 kez kullanılabilir. Nemlendirici kullanırken, tahriş olmuş cilt üzerine uygulama yapmamak gerekir. Temiz ve kuru cildi nemlendirmek için parmak ucuna bir miktar krem almanız ve ilgili bölgeye masaj yaparak uygulamanız yeterli olacaktır. Ayrıca kremin göze temas etmesi durumunda, bol suyla göz durulanmalıdır.

Jeuvenile’in Cilt Nemlendirici Krem Seçeneklerinde Hangi Maddeler Vardır?

Jeuvenile, hyalüronik asit ile zenginleştirilmiş olan yoğun etkili kremleriyle tanınır. Ürünlerdeki başlıca aktif madde olan hyalüronik asit molekülleri, sahip oldukları ağırlığın yaklaşık 1000 katı kadar sıvı hapsedebilir. Yani bu moleküllerin temas ettiği her bölgenizde, tutulan su miktarı artacak ve nem dengesi korunacaktır. Shea butter, vitamin B3 ve niyasin de kremlerimizin başlıca içerik maddeleridir. İhtiyaçlarınıza uygun en iyi nemlendirici bakım kremi ürünlerimiz arasında mutlaka mevcuttur.

Detaylı bilgi için https://www.jeuvenile.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor