Kariyer Medikal Hasta Yatakları İmalat Ve Satış

Kariyer Medikal Hasta Yatakları imalat ve satış firması; hasta bakımının en kapsamlı şekilde yapılması ve bakıcı yaralanmasını önlemek için istatistiklere dayalı mühendislik anlayışıyla yaptığı üretimlerle çığır açmıştır. Yenilikçi tasarımı,

Kariyer Medikal Hasta Yatakları İmalat Ve Satış
Kariyer Medikal Hasta Yatakları İmalat Ve Satış Tugrul Demir

 

Kariyer Medikal Hasta Yatakları imalat ve satış firması; hasta bakımının en kapsamlı şekilde yapılması ve bakıcı yaralanmasını önlemek için istatistiklere dayalı mühendislik anlayışıyla yaptığı üretimlerle çığır açmıştır. Yenilikçi tasarımı, özellikleri ve hızlı teslimat gibi farklılıkları ile Kariyer Medikal kritik hasta bakım ortamları ihtiyaçlarını bir dizi avantajla karşılamaktır. Firmamız ayrıca ürünlerinin açık mimarisi ile klinik sonuçları geliştirmemize yardımcı engelli ürünleri, havalı yatak, medikal ürünler ve diğer sayısız aksesuar ve seçenekler sunuyor.

Biz hasta ve bakıcılar için bakım sonuçlarını geliştirmek, çözümler sunmak için sürekli yeniliklerle mükemmeli yakalamaya çalışarak yüksek başarı grafiği çizen bir şirketiz.

Hastaneyi eve getirmek fikriyle yola çıkan şirketimiz, o zamandan beri, bir endüstri lideri ve dünya çapında sağlık hizmeti sağlayıcıları, bakıcılar ve hastalar için güvenilir bir ortak haline gelmiştir.

Biz tutku, özveri ve yenilik ie dokunduğumuz insanların hayatlarında bir fark meydana getiriyoruz.

Kariyer Medikal çözümleri, kapsamlı ürün ve hizmet teklifleri, hasta bakımının kalitesini ve güvenliğini arttırmak için sağlık süreci boyunca hastaneler, genişletilmiş bakım tesisleri ve ev bakım ortamlarında dünyada sağlık hizmetleri sağlayıcıları tarafından kullanılmaktadır.

Her gün giderek çoğalan sağlık giderleri, hastaların sağlık hizmetlerinden en düşük maliyetler ile en çok fayda sağlaması için biz medikal firmalarını elektrikli hasta yatakları konusunda farklı fikirler üretmeye yönlendirmiştir.

Genellikle hasta karyolası üzerinde yatıp uyumanın çok rahatsız olduğu hakkında bir önyargı var. Bunun sebebi hasta karyolası değil, karyola üzerinde kullanılan yatağın kalitesinin düşük olmasıdır. Hastanıza uygun bir ortopedik yatak aldığınızda bu rahatsızlık ortadan kalkacaktır. Hastane yatakları, özellikle evde kullanım için tasarlanmış olanları, hastalar ve bakıcıları için büyük faydalar sağlayabilir.

Bir hasta yatağının beş en önemli faydası:

Özellikle hastanın daha rahat hissetmesine neden olan kafa veya ayak yüksekliğini değiştirmek için hareketlilik sağlayarak sırt ağrısı sorunları ya da solunum zorluğu sorunları olan hastalar için kolaylık sağlar. Kafa ayarlama fonksiyonu ile hastaya, yemek yeme, okuma ve televizyon seyretmesi için pozisyon verir.

Yan korkuluklar: Bir hasta yatağına yan korkuluk eklenmesi öncelikle hastanın yanlışlıkla yataktan düşmesini engeller.

Ayarlanabilir yatak yüksekliği: Yatağı yükseltmek ve yatağın yüksekliğini düşürme fonksiyonu bazı durumlarda bakıcı ve hastaya yardımcı olur. Yataktan inmek ve yatağa tekrar yatma durumlarında bu asansör özelliği kolaylık sağlar. Ek olarak hastanın altını değiştirme işlemi sırasında bakıcının çok fazla eğilmeden yatağı kendi seviyesine getirerek işini daha rahat yapmasını sağlar.

Yıkanabilir döşek: Hasta yatağı minderleri, kazara yatağın kirlenmesi durumunda, temizlenebilir, dezenfekte edilip yıkanabilir kumaşlar kullanılarak üretilmektedir.

Hareket kolaylığı: Hastane yatakları kilitlenebilir tekerlek sistemi ile üretildiğinden, gerekirse çok daha kolay bir şekilde farklı yerlere taşınabilir. Normal bir ev yatağının taşınması çok daha fazla çaba gerektirir. Tekerlekli sandalye, etajer, hasta yemek masası gibi diğer tıbbi cihazlara yer açmak için hasta yataklarının yeri değiştirilebilir.

Konfor: Hasta yatakları için en rahat yataklar diyemeyiz ama tam ortopedik bir hasta yatağı şiltesi rahat ve kesintisiz bir uyku sağlayacaktır. Hastalar çoğu zaman daha rahat olan ve ağrıları engelleyerek, vücutta bası yarası oluşumunu engelleyen havalı yatakları tercih ederler.

https://www.kariyermedikal.com

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor