Kaspersky'nin Yıldız Antivirüs Programı Nihayet Ücretsiz

Kaspersky'nin antivirüs programını ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurdu.

Kaspersky'nin Yıldız Antivirüs Programı Nihayet Ücretsiz
Kaspersky'nin Yıldız Antivirüs Programı Nihayet Ücretsiz

Kaspersky haklı olarak virüsten koruma ürününüz için hiçbir zaman prim ücreti ödemedi. Bu yazılım, 2016 yılında AV-Comparatives'in kendisine ve Bitdefender için yeni bir olağanüstü ürünler kategorisini oluşturduğu ölçüde, yıllarca bağımsız test sonuçlarını bir araya getirdi.

Salı günü geç saatlerde şirket tarafından yayınlanan bir açıklamada, Kaspersky Free'nin duyurulduğunu ve tek seferde para harcamadan birinci sınıf virüsten korunma yazılımının dağıtılmasına izin verdi.

Şirketin CEO’su Eugene Kaspersky, Kaspersky Free’nin, dosyalar, e-postalar ve web için yalnızca virüsten koruma, otomatik güncellemeler ve işaretli dosyalar için karantina gibi özelliklerinin tam sürüm olarak tam özellikli olacağını açıkladı.

Ayrıca “Bunlar gezegende yapılması gereken vazgeçilmez temel unsurlar” diye ekledi.

Ek olarak Eugene Kaspersky, virüsten koruma yazılımının yeni çağda PC'nizi nasıl koruyacağını, ücretsiz sürümün herkesin korunmasını iyileştirmeye yardımcı olacağını belirterek, Premium Kaspersky Total Security paketinin ise ücretsiz sürümde bulunmayan ebeveyn denetimleri, çevrim içi ödeme koruması ve VPN erişimini içereceğini söylüyor.

Ancak ücretsiz olmasına rağmen Kaspersky'nin yeni ürünü hakkında açıklamasına devam eden CEO, anti-kullanıcı uygulamalarının yanı sıra reklamcılık odaklı kullanıcı alışkanlığını izleme ve gizlilik ihlalleri gibi olguların önlenmesinin amaçlandığını, kullanıcıların ciddi şekilde zarar görmesinin engellenmesinin planlandığını ve maddi olarak kullanıcıların değer kaybetmemesi için geliştirmeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Kaspersky Free, önümüzdeki aylarda 25 Temmuz'da ABD, Kanada ve Kaspersky'nin 25. kuruluş yıldönümü için Asya Pasifik ülkelerinin çoğunda yayına başladı.

Kaspersky Kaspersky Free Eugene Kaspersky Kaspersky Total Security
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor