Kingston’dan Suya Dayanıklı Üstün Performanslı microSD Kart

USB flaş diskler, RAM ve microSD kartlar denilince akla gelen ilk markalardan birisi olan Kingston, yüksek performanslı ve üstün özelliklere sahip yeni bir microSD kartını piyasaya sürdü.

Kingston’dan Suya Dayanıklı Üstün Performanslı microSD Kart
Kingston’dan Suya Dayanıklı Üstün Performanslı microSD Kart Ahmet Faik YILMAZ

Bugün için dünyada en çok kullanılan bellek birimlerinin öncü markası konumunda olan Kingston, aksiyon kameraları ve drone’lar gibi yüksek performansla birlikte kalite isteyen yeni bir microSD kartını ülkemiz piyasasına sürdü. microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) kartının Gold versiyonu olarak pazardaki yerini alan yeni bellek için, performansı ve özellikle boyutuyla 4K görüntü ve video kaydı gereksinimi olan aksiyon kameraları veya dronelar için birebir olarak üretilmiş diyebiliriz.

Saniyede 30 kare 4K video, 120 kare 1080p video kalitesini barındıran microSD UHS-I Speed Class 3 (U3), su geçirmez özelliğinin yanında şok ve titreşimlere karşı da oldukça dayanıklı.

Kingston’un performans ürünü olan bu microSD kart 16GB, 32GB ve 64GB olmak üzere üç farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Özelliklerine göre oldukça uygun fiyatla satışa sunulduğunu düşündüğümüz Kingston microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) Gold versiyonun 16GB olan modeli 49.90TL, 32GB olan modeli 96.90TL ve 64GB olan modeli ise 199.90TL olarak belirlenmiş.

Kullanıcısına ömür boyu garanti sunan Kingston microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) aynı zamanda su, ısı, şok ve titreşime karşı da oldukça dayanıklı. -25 derece sıcaklıktan 85 derece sıcaklığa kadar bulunan ortamlarda çalışabilme özelliği bulunan kart, microSD kartlara kayıt yapan GoPro, Drone ve diğer 4K video kalitesi sunan ürünler için birebir olarak üretilmiş.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor