Kolay çekim, kolay paylaşım Huawei P10

Huawei, yeni nesil akıllı telefonlarında kullanıcı dostu özelliklere sahip EMUI arayüzü ile mükemmel bir çekim ve paylaşım deneyimi sunuyor. Huawei P10, arayüzünde bulunan parmakla çizme özelliği sayesinde mümkün olan en fazla işlemi 3 veya daha az dokunuşla erişilebilir hale getiriyor. Huawei, EMUI ara yüzüne tanıtılmış temel parmak eklemi hareketleri sayesinde, akıllı telefonların daha hızlı ve verimli kullanımını sağlıyor.

Kolay çekim, kolay paylaşım  Huawei P10
Kolay çekim, kolay paylaşım  Huawei P10

Akıllı telefon ekranından okunan bir makale ya da yazının ekran üzerinde herhangi bir noktaya parmakla ‘S’ harfi çizilerek istenilen tüm alanın seçilmesini ve kopyalanmasını sağlıyor. Otomatik olarak aşağıya doğru kayan ekrana tekrar dokunarak kopyalama işlemi sona erdiriliyor. İşlemin sona ermesinin hemen ardından otomatik olarak ana ekranda kopyalanan yazıyı düzenleme, paylaşım, ön izleme ve silme seçenekleri ortaya çıkıyor.

 

Huawei EMUI arayüzü, kullanıcılarının akıllı telefonlarından tek bir eklem hareketi ile her an kolayca ekran görüntüsü alabilmesini sağlıyor. Akıllı telefonun ekranına çift tıklayarak ekran görüntüsü alma işlemini başlattıktan sonra ekranda düzenleme, paylaşma ve kaydırarak görüntü alma seçenekleri beliriyor. Bu tek bir hareketle çoklu fonksiyon özelliği sayesinde alınan ekran görüntüsü anında düzenlenip paylaşılabiliyor. Bunun yanı sıra parmak eklemi ile istenilen şekli ekrana çizip paylaşma özelliği de bulunuyor.

 

 

Görüntü alma ve paylaşmanın yanı sıra, ekrana iki parmak hareketi ile çift tıklayarak ses kaydı işlemini başlatma kolaylığı sunuyor. Herhangi bir anda kaçırılması istenmeyen konuşmaları ve sesleri kolayca kaydediyor.

 

 

Gelişmiş EMUI arayüzü, akıllı telefon üzerinden iki farklı uygulamayı aynı anda kullanma özelliği sunarak, daha verimli bir kullanım alanı yaratıyor. Açık olan bir uygulamanın üzerinde parmak hareketi ile soldan sağa yatay çizgi çekilerek, ekranı ikiye bölerek farklı uygulamaların aynı anda kullanılmasını sağlıyor.

 

 

Huawei Türkiye Tüketici İş Grubu Pazarlama Direktörü Cem Sezer; “Huawei inovasyonları cihazlarına uygulamada çok başarılı. Parmak hareketi ile komut verme kullanıcıyı şaşırttığımız özelliklerden biri. Hızın çok önemli olduğu günümüzde sektöre ezberbozan yenilikler getirmekten memnunuz.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor