Kripto Türev Piyasaları Lideri Bybit Spot Piyasalara Giriyor

Kripto Türev Piyasaları Lideri Bybit Spot Piyasalara Giriyor

Kripto Türev Piyasaları Lideri Bybit Spot Piyasalara Giriyor
Kripto Türev Piyasaları Lideri Bybit Spot Piyasalara Giriyor Tugrul Demir

 

Kripto Türev Piyasaları Lideri Bybit Spot Piyasalara Giriyor

 

SİNGAPUR - Dünyanın en büyük türev kripto para borsası olan Bybit, kripto spot piyasasını açacağını duyurdu.

 

Bybit, Cesur Adımlarıyla Öne Çıkıyor

 

Bybit'in yeni spot piyasa platformu, 15 Temmuz saat 09:00 TSİ'de sıfır piyasa yapıcı komisyonuyla herkese açılıyor! Lansmanın ardından BTC/USDT, ETH/USDT, XRP/USDT ve EOS/USDT çiftleri desteklenecek. Fakat kısa süre içerisinde daha fazla kripto para listelenmeye devam edecek.

 

Spot piyasa, yatırımcıların listelenmiş kripto varlıklarını “anında” ve siparişi doldurulduktan sonra mevcut piyasa fiyatından alıp-satmalarına olanak tanır. Spot piyasada kripto varlıklarının sahipliği doğrudan alıcılar ve satıcılar arasında aktarılır. Kripto spot piyasası, piyasaya yeni girenler için temel bir başlangıç noktası olmakla kalmayıp aynı zamanda riskten korunma stratejileriyle uğraşan türev yatırımcıları için de ideal bir piyasadır.

 

Spot Piyasalarda Birinci Sınıf Likidite ve Güvenilirlik

 

Bybit, boğa döneminin en kullanışlı, güvenilir ve istikrarlı borsası olduğunu kanıtlamıştır. Büyük borsalar arasında eşsiz olan Bybit, hiçbir noktada aşırı yüklenme veya kesinti yaşamadı.

 

Likidite, varlık borsaları için tartışmasız en önemli özelliktir. Bybit'in türev işlem platformu, dünyanın en iyi likiditesine ve en iyi alış ve satış arasındaki farka sahiptir. Aşırı hareketlilik sırasında bile yatırımcılara piyasadaki en iyi teklifleri ve alım-satımı sağlar.

 

Bybit'in perakende odaklı ürünleri ve kullanıcı odaklı hizmetleri, dünyanın dört bir yanındaki yeni yatırımcıların kripto dünyasına giriş zorluğunu düşürmeye yardımcı olacak ve anında sonuç veren işlemlerden sorunsuz bir şekilde yararlanmalarını sağlayacaktır.

 

Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou “Büyümeye ve gelişmeye devam ederken topluluğumuzun ve ortaklarımızın güçlü desteğini hissetmek Bybit'in en büyük ayrıcalığı oldu” dedi. “Kullanıcılarımızın Bybit ile ilişkilendirdiği birinci sınıf likiditeyi ve güvenilirliği türev piyasalarımızda olduğu gibi spot piyasalarda da yanımızda getirmekten heyecan duyuyoruz.”

 

Bybit Hakkında

 

Borussia Dortmund’in resmî sponsoru ve UNICEF’in yardım partneri Bybit, kripto yatırımcılarının ultra hızlı bir eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform sunmak için Mart 2018'de kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve profesyonel müşterilere yenilikçi internet üzerinden alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir borsa olmaya çalışıyor.

 

Daha fazla bilgi için: https://www.bybit.com/tr-TR/

 

Bybit’in kampanyalarından ve gelişmelerinden anında haber alabilmek için:

https://twitter.com/BybitTurkiye

https://t.me/BybitTurkish

 

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor