LG G6 Mini Mi Geliyor?

Mobil cihaz üreticileri yeni cihazlarını çıkarmaya hazırlanırken LG G7 den önce G6 mini modelini çıkaracak gibi gözüküyor.

LG G6 Mini Mi Geliyor?
LG G6 Mini Mi Geliyor?

2017’nin son çeyreğinde telefon üreticileri tarafından yeni modellerin tanıtılması bekleniyor. Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Google ve daha birçok ünlü markanın çıkarmasının muhtemel olduğu telefonların birçok render görüntüsü piyasaya düştü bile. Kullanıcılar bu kadar merakla beklerken telefon üreticileri de yeni amiral gemilerini çıkarmadan önce satış sayısını artırmaya ve yeni döneme daha karlı girmek amacıyla son amiral gemilerinin küçük versiyonlarını çıkarmayı tercih edebiliyorlar.

Özellikle Samsung firmasının birçok amiral gemisinin mini versiyonunu piyasada bulmak mümkün. Bu sayede hem şirtket daha fazla kar elde ediyor hemde büyük telefon kullanmak istemeyen kullanıcılar yüksek donanım özellikli ancak küçük telefonlar kullanabiliyorlar.

Çıkması muhtemel gözüken yeni mini telefon ise LG G6 Mini olarak gözüküyor. Ancak firma telefonu çok küçültme yönünde adım atmayıp 5.7 inç olan LG G6 modelini 0.3 inç küçülterek 5.4 inç satmayı düşünüyor gibi gözüküyor. Ekranın daha küçük olmasından dolayı haliyle fiyatının da bi hayli düşmesini bekliyoruz. Bildiğiniz üzere TRT vergisi de telefonlardan kaldırıldı. Bu yüzden yeni nesil telefonlarda yaklaşık olarak 200 TL civarında bir düşüş bekliyoruz.

Fiyatları kabarık olarak gelecek ama bi o kadar da performanslı olacağından şüphemiz olmayan yeni amiral gemileri tahminimizce sonbahar aylarında gelmeye başlayacaktır. Aynı şekilde LG’nin de muhtemel olarak sonbahar dönemi yeni amiral gemisi G7’yi piyasaya sürmesi bekleniyor.

LG LG mini Akıllı Telefon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor