LG V30 Modeli Kavisli OLED Ekranla Gelebilir

Son dönemde V serisi telefonları ile gerek Türkiye’de gerekse tüm dünyada sükse yapmayı başaran LG; 2017’nin sonlarına doğru satışa sunması beklenen V30 modeline dair bazı ayrıntıları sızdırmış olabilir...

LG V30 Modeli Kavisli OLED Ekranla Gelebilir
LG V30 Modeli Kavisli OLED Ekranla Gelebilir Ahmet Faik YILMAZ

Tüm dünyada, yüksek donanım kalitesi ve yazılımsal bağlamda uyumu hasebiyle tercih edilen, aynı zamanda diğer amiral gemilerini üreten markalara nazaran daha ekonomik fiyatlarla amiral gemilerini sunan LG; V serisi ile hem tasarımsal alanda hem de yazılımsal çerçevede bir devrim yaratmayı başarmış; cihaz tüm bu özelliklerinin yanında kamerası ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak LG V20 modelinde de övgüleri hak ettiğini gösteren LG’nin V30 modelini 2017 yılında çıkarması bekleniyor.

2017 Yılının sonlarında da olsa beklenen cihazın bu kez normal ekranla gelmeyeceği ise The Investor tarafından ortaya atılan bir iddia. Özellikle, pek çok markanın kavisli ekrana geçmesi ile LG’nin de V30 modeli ile geç kalınmış bir karar da olsa kavisli ekrana geçeceği konuşuluyor.

Buna göre, LG V30’u kavisli OLED ekran ile görebilmemiz mümkün olabilir ve böyle bir ihtimalde, tasarımsal tarafta LG’nin birtakım değişiklikler yapabileceği de aşikar.

Bilindiği gibi, son dönemde kavisli ekranlar, normal ekranlı telefonlara göre daha fazla tercih ediliyor ve kullanılıyor. Siz, LG V30’un kavisli OLED ekran teknolojisi ile geleceğine inanıyor musunuz?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor