Meizu Pro 7 Modeli OLED Ekran ve Snapdragon 835 İle Geliyor

Meizu Pro 7 üretiminde bu kez Snapdragon farkı! Mayıs ya da Haziran'da tanıtılacak.

Meizu Pro 7 Modeli OLED Ekran ve Snapdragon 835 İle Geliyor
Meizu Pro 7 Modeli OLED Ekran ve Snapdragon 835 İle Geliyor Ahmet Faik YILMAZ

Akıllı telefon üreticilerinin iddialı temsilcilerinden biri olan Çin teknoloji devi Meizu, yeni modelini yakın bir tarihte piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların uygun bir bütçeyle yüksek mobil deneyim yaşayabilecekleri cihazlar üreten Meizu, Pro 7 modeliyle uzak doğu piyasasında ses getirmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar gerçekleştirdiği tüm üretimlerde işlemci olarak MediaTek kullanan Çinli şirket, Pro 7’de Snapdragon kullanacak. Mobil teknoloji içerisinde sık sık kıyaslanan iki farklı işlemci modeli arasında Snapdragon’un bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Snapdragon ve MediaTek işlemci modellerinin de farklı farklı kalite düzeylerine sahip olduğunu eklemek gerekiyor.

Üst segment klasmanında değerlendirilmesi beklenen Meizu Pro 7’de çift arka kamera yer alıyor. Çift arka kamera akıllı telefonlar için nadiren kullanılan bir seçenek. Mayıs ya da Haziran ayında tanıtımı gerçekleşecek olan cihaz için birçok spekülasyon mevcut durumda. Ancak RAM kalitesi ve diğer özellikleriyle kullanıcılara yüksek standartlar vadetmesi bekleniyor.

Snapdragon 835 işlemci modelinin kullanılacağı söylenen cihaz için henüz net bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Cihazın ilk olarak uzak doğuda satışa çıkarılması daha sonra yavaş yavaş batı ülkelerinde yerini alması bekleniyor. Meizu’nun Türkiye’de de resmi satış bayilikleri bulunuyor. Cihazın Türkiye fiyatıyla ilgili bir tahminde bulunmak gerekirse 1500-1750 TL civarında olacağını düşünebiliriz. Meizu, Pro 7 üretiminin yanında bir de Lite modelini hazırlıyor. Meizu Lite de Snapdragon 626 modelini kullanacak.

meizu meizu pro 7 meizu pro 7 özellikleri snapdragon 835
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor