Meizu'nun M6 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı

Günümüzde en popüler üreticiler arasında yer almayı başaran Meizu şirketi, Pro 7 isimli modelinden sonra çok daha yeni bir akıllı telefonla yine karşımıza çıktı.

Meizu'nun M6 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı
Meizu'nun M6 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı

Günümüzde en popüler üreticiler arasında yer almayı başaran Meizu şirketi, Pro 7 isimli modelinden sonra çok daha yeni bir akıllı telefonla yine karşımıza çıktı. Yekpare bir metal kasaya sahip durumdaki Meizu M6 modeli uygun durumdaki fiyatıyla dikkatleri çekmekte.

Yekpare özellikte bir metal kasaya sahip durumdaki Meizu M6 modeli, 5.2 inç büyüklüğüne sahip 720p çözünürlü bulunan bir ekran barındırıyor. İşlemci kısmında MediaTek tercih edilmiş olan Meizu M6 modeli içerisinde, 8 çekirdekli olan 1.5 GHz saat hızı ile çalışan MT6750 bir işlemcinin tercih edildiği görülüyor.

16 GB veyahut 32 GB'lık bir dahili depolama seçeneği ile satışa sunulacağı açıklanmış olan Meizu M6 modeli öte yandan 2 GB veyahut 3 GB'lık bir RAM’e sahip olarak gelecek. Kamera kısmında 13 Megapiksellik bir arka kameraya ve de 8 Megapiksellik bir ön kameraya ev sahipliği gerçekleştiren Meizu M6 modeli, Android 7.0 Nougat işletim sistemi üstünde çalışan Flyme 6.0  isimli arayüzünü kullanmakta.

Gücünü ise 3070 mAh büyüklüğündeki bir bataryadan almakta olan Meizu M6 modeli, 148.2x72.8x8.3 milimetre boyutlarında ve de 143 gramlık bir ağırlığa sahip. Öte yandan 0.2 saniye hızıyla açılan bir parmak izi okuyucusu Meizu M6 modelinin ön kısmında yer almakta.

Ayışığı Gümüş ile birlikte Şampanya Altın, Mat Siyah ve de Elektrik Açık Mavi  şeklindeki renk seçenekleriyle satışa çıkartılan Meizu M6 modeli, 25 Eylül  tarihi itibariyle ön siparişe açılmış olacak. Global  olan pazara tam olarak ne zaman çıkacağı konusunda bilgi olmayan Meizu M6 modelinin fiyatı da 699 CNY yani yaklaşık bir şekilde yalnızca 105 dolar tutarında.

meizu m6 pro 7
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor