Mercedes-Benz Türk'ten 50.Yılına Özel Toplam 500 Bin TL Ödül!

Mercedes-Benz Türk 50. yılına özel olarak 50 startupa toplamda 500 bin TL ödül dağıtacak. Yarışma kapsamında öncelikle ilk 100 startup seçilecek, bunların arasından ilk 50'ye girenler ödül almaya hak kazanacak.

Mercedes-Benz Türk'ten 50.Yılına Özel Toplam 500 Bin TL Ödül!
Mercedes-Benz Türk'ten 50.Yılına Özel Toplam 500 Bin TL Ödül! Ahmet Faik YILMAZ

Mercedes-Benz Türk'ün Yaşama Dair Vakfı, Impact Hub İstanbul ve Startupboothcamp İstanbul işbirliğiyle düzenlenecek olan yarışma kapsamında ilk 50 sıralamaya giren startuplara toplamda 500 bin TL ödül dağıtacağı açıklandı. 50. Yılda 50 Startup projesi adında yapılacak yarışmada görevlendirilen jüri üyeleri öncelikle 100 startup'u etkinlik dahilinde seçecek. İlk aşamada seçilen 100 startup'un arasında yapılacak değerlendirme sonrası ikinci etapla bu sayı 50'ye kadar düşürülecek.

İlk aşamada seçilecek olan 100 Startup bir günlük kamp kapsamında tutularak eğitimleri verilecek. Mentorlar aracılığıyla pazarlama,iş planı eğitimi ve nihai iş planı sunumu hazırlayacak olan startuplar buradaki değerlendirmeye göre yeni sıralamaya sokulacaklar.

Mercedes-Benz Türk'ün direktörler kurulu başkanı Süer Sülün, yarışma ile ilgili firma olarak 50. yılını kutlayacakları bu dönemde sadece kendi firmaları için değil aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine de yatırım yaptıklarını belirterek Türkiye'ye güvendiklerini ve Türkiye ile birlikte büyüyeceklerine inandıklarını belirtti. Bu amaçlarla 50 startupu destekleyeceklerini belirten Sülün, 50 startupa 500 bin TL ödül vereceklerini ve bu ödülün karşılığını beklemeyeceklerini vurguladı.

mercedes benz Süer Sülün 500 bin ödül 50. yıl Startup
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor