Microsoft Surface Go 3

Microsoft Surface Go 3
Microsoft Surface Go 3 hande erol

Microsoft, yeni Intel işlemci seçenekleriyle Surface Go 3’ü ilk olarak Eylül ayında piyasaya sürdü. Bununla birlikte cihaz, Intel Pentium Gold 6500Y ve Core i3-10100Y ile birlikte erişilebilir oldu. Yeni yongalar, Pentium Gold 4425Y ve Core m3 yongası ile piyasaya sürülen Surface Go 2’ye göre beraberinde bir takım yenilikleri beraberinde getirdi. Fakat yine de Go 3 ile selefi arasındaki benzerlik oldukça fazlaydı.

Şirketin planlarına aşina olan kaynaklara göre Microsoft, boyunca birden fazla ürün yenilemesiyle Surface’ın 10. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Fakat bu yeni cihazlar daha çok birer sistem yükseltmesi gibi olacak. Bu sebeple muhtemelen işlemci güncellemeleri güncellemeleri üzerinde durulacak.

Almanya’daki Amazon’un paylaştığı bir listede yeni modellerin, Intel’in Core i3 işlemcisi, 8 GB RAM, 128 GB depolama ve LTE bağlantısı ile birlikte geleceği ortaya çıktı. Ek olarak, bunların gösterildiği listede mat siyah Surface Go 3’ün görüntüleri de bulunuyordu. Ayrıca Amazon, cihazın çıkış tarihini 11 Ocak olarak listeledi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor