Microsoft Wunderlist Alternatifi To-Do Uygulamasını Tanıttı!

Microsoft'tan Wunderlist uygulamasına alternatif olabilecek "Yapılacak İşler" uygulaması özelliği bulunan To-Do uygulamasının resmi olarak duyurdu.

Microsoft Wunderlist Alternatifi To-Do Uygulamasını Tanıttı!
Microsoft Wunderlist Alternatifi To-Do Uygulamasını Tanıttı! Ahmet Faik YILMAZ

Düzenli yaşamak, hiç şüphesiz hemen herkesin isteklerinden. Günlük rutininde pek çok şeyi kaçırabilen insanlar, bunun için hatırlatıcı uygulamalar kullanabiliyor, klasik insanlar ise ajanda tutmayı tercih edebiliyorlar. Türkiye’de, düzenli yaşayan ve bu tarz ajanda tutan insanlara çok sık rastlamıyoruz ancak akıllı cihazlar sayesinde gelen “To Do” yani “yapılacak işler” uygulamaları; çokça kullanılabiliyor. Wunderlist, sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyada kullanılan harika bir to do uygulaması iken bir anda Microsoft’un satın alımından sonra uygulamaya güncelleme yapılmaz olmuştu. Hemen herkesin, uzun süredir “update” beklediği bu uygulamadan sonunda haber geldi. Microsoft, bu uygulamanın fişini çekme kararı aldığını açıkladı.

Henüz geçtiğimiz yıllarda satın alınmış ve gelişmesine büyük ölçüde umut bağlanmış Wunderlist’in Microsoft tarafından bitirilmesinin ardında ne olduğu hiç şüphesiz bilinmiyor ancak Microsoft, Wunderlist alternatifleri düşünmenize gerek kalmayacak uygulaması “To Do”yu tarafınıza sunuyor. To Do, Microsoft tarafından Wunderlist’in fişinin çekileceğine dair duyurunun yapıldığı gün duyurulan bir uygulama olarak; Wunderlist’in yerine geçmiş gibi görünüyor.

Wunderlist Özelliklerini Kapsıyor

Wunderlist’e göre daha minimal ve daha hoş bir tasarımı bulunan To Do, Microsoft tarafından Android, iOS ve Windows için yayınlandı. Bakıldığında, tüm Wunderlist özelliklerini kapsadığı görünebilen To Do’da ayrıca ek özellikler de mevcut ve Wunderlist gibi uygulama içi satın alımlar, bu uygulamada mevcut değil. To Do, şimdilik tamamıyla ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Günlük olarak kategoriler ve etiketler dahilinde, yapacaklarınızı yazabileceğiniz; yaptığınızda bu görevleri tabiri caizse tikleyebileceğiniz; klasik ve minimal bir uygulama arıyorsanız, Wunderlist alternatifi olarak To Do’ya şans verebilirsiniz.

Uzun süredir mobil uygulamalar minvalinde kendisini geliştiren ve ortak çözümler sunmaya çalışan Microsoft’un To Do uygulamasını beğendiğiniz mi?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor