Microsoft'un 23 Mayıs Şangay Etkinliğine Surface Pro 5 Gelebilir

Microsoft bu ay sonuna doğru sürpriz bir etkinlikle karşımıza çıkabilir. 23 Mayıs'ta Şangay'da düzenlenmesi beklenen etkinliğin merakla beklenen ürünü Surface Pro 5 olacak.

Microsoft'un 23 Mayıs Şangay Etkinliğine Surface Pro 5 Gelebilir
Microsoft'un 23 Mayıs Şangay Etkinliğine Surface Pro 5 Gelebilir Ahmet Faik YILMAZ

Microsoft, Mayıs 23 tarihinde Çin'in Şangay şehrinde bir etkinlik düzenleyeceği duyuruldu. Firma resmi olarak bu etkinliği bildirmese de şirket yöneticilerinden birisi sosyal medya hesabından bu etkinliği müjdeledi.

Microsoft'un 23 Mayıs etkinliğinde bazı donanımların tanıtımını yapması bekleniyor. Firmaya yakın analistlere göre bu etkinliğin en büyük sürprizi Surface Pro 5 olacak. Sosyal medya üzerinde bu etkinlikle ilgili oldukça karmaşık haberler dolaşırken firmanın cihazlardan sorumlu başkan yardımcısı olan ve Surface ürününün geliştiricisi olarak bilinen Panos Panay, etkinlik davetini #Surface etiketiyle takipçilerine duyurdu.

Panay'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımı Microsoft'un bu etkinlikte Surface Pro 5 modeli ile ilgili bir sürpriz yapacağı olarak kabul gördü.

Microsoft'un Surface güncellemesini bekleyen büyük bir kitle bulunurken bir önceki Surface modeli ile çok fazla tasarım farkının ortaya çıkmayacağı düşünülüyor. Surface Pro 5 modelinde Kaby Lake işlemcilerinin kullanılmasına kesin gözle bakılırken eskiden var olan güç konnektörünün cihazın yeni sürümünde de yerini koruyacağı düşünülüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor