Nintendo Switch'ın Oyun Tutkunlarına Özel Gizli Özelliği!

Oyun konsolları arasında çok fazla tercih edilen bir sistem olmasa da Nintendo Switch'in yeni görülen gizli özelliği ile oyun tutkunlarının oldukça dikkatini çekmesi bekleniyor.

Nintendo Switch'ın Oyun Tutkunlarına Özel Gizli Özelliği!
Nintendo Switch'ın Oyun Tutkunlarına Özel Gizli Özelliği! Ahmet Faik YILMAZ

Oyun konsolları piyasasında rakiplerine göre oldukça eksiği bulunduğunu düşündüğümüz Nintendo Switch'in bazı özellikleri kullanıcıya sınırsız bir deneyim yaşatıyor. Dünyanın herhangi bir yerinde alınan oyun, diğer ülkelerde de sorunsuzca oynanabilmesiyle tamamen bir bölge özgürlüğünü kullanıcısına sunuyor.

Çok değil bundan bir iki yıl öncesinde bir ülkede alınan oyun Nintendo Switch üzerinde sadece o ülke dili ile oynanabilmekteydi. Yeni gizli özellikle birlikte bu durum tamamen ortadan kaldırılmış ve bir ülkeden alınan oyun diğer tüm dilleri destekleyici bir biçimde geliştirilmiş. Nintendo Switch üzerinde yapılmış olan yazılım güncellemeleri ile başarılan bu durum kullanıcıların dikkatini fazlasıyla çekecek gibi.

Rakip oyun konsolları PS4'te bu şekilde bölge sınırlaması yok. Xbox One konsolları da özellikle destek sistemleri ile oldukça tatmin edici ancak Nintendo Switch bölge sınırlamasını bir iki dakikada dil değişimi yapılarak kolay şekilde ayarlanabilmesiyle ön plana çıkmış gibi görünüyor.

Yazılımsal bazda rakiplerinin oldukça gerisinde kalan Nintendo Switch, yapılan güncellemelerle birlikte bu durumu değiştirmeye hazırlanıyor. Başa baş olmasa da yakın gelecekte bu oyun konsolunun da konsol piyasasında hatırı sayılır bir yeri olacağına inancımız tam.

oyun konsol Nintendo Switch playstation 4 xbox one
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor