Nokia 3310 Modelinin Fiyatı ve Çıkış Tarihi Kesinleşti

Tüm dünyada efsane olmayı başarmış Nokia 3310’un yenilenmiş sürümünün geleceği duyurulmuş ancak fiyatı bir türlü açıklanmamıştı. İşte Nokia 3310 fiyatı ve dağıtım tarihi...

Nokia 3310 Modelinin Fiyatı ve Çıkış Tarihi Kesinleşti
Nokia 3310 Modelinin Fiyatı ve Çıkış Tarihi Kesinleşti Ahmet Faik YILMAZ

Bir zamanlar vidasını bile herhangi bir telefon markasına değişmeyeceğiniz ancak akıllı cihazlardan sonra yokları oynayan bir marka olarak; Nokia, insanları birbirine bağlamaya devam etmeyi ümit etmiş ve yenilenmiş Nokia 3310 modelini geçtiğimiz aylarda satışa sunacağını Mobil Dünya Kongresi’nde açıklamıştı. Nokia Series yazılımı ile gelecek bu yepyeni 3310 modelinin eskisine çok benzer bir tasarım ile geleceğini biliyorduk ancak cihazın fiyatı hakkında Nokia, ser verip sır vermiyordu.

Nihayetinde, Nokia 3310’un fiyatı da açıklandı ve dünya çapında bu cihazın “49 Euro” fiyatından satılacağı belirtildi. Dağıtımına resmi olarak 28 Nisan’da başlanacak olan Nokia 3310’un yeni sürümünde, eskisi gibi bir tuş takımına ve elbette yılan oyununa sahipsiniz.

Yeniliklerden eksik kalmamaya çalışan Nokia ailesi, cihazında internet bağlantısı ve birtakım iletişim araçlarını da sunabiliyor. Bluetooth, 2 Megapiksel değerinde bir arka kamera ve daha pek çok yenilenmiş özellik ile gelecek Nokia 3310’un ne kadar satılacağı ise biraz muallak.

İnsanların, Nokia 3310 modeline olan aşkı şüphesiz çok derin ancak bu yenilenmiş cihazın 49 Euro’dan alıcı bulmasının mümkünatı var mı, onu ilerleyen günlerde göreceğiz. Her şeye rağmen, bir zamanların efsane telefonunu yeniden görmek, herkes için çok güzel bir duygu olsa gerek.

Siz, yenilenmiş Nokia 3310’u alacak mısınız?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor