Nokia'nın Amiral Gemisi Nokia 9'un Konsept Çalışmaları Ortaya Çıktı!

Yeniden akıllı telefon üretmeye başlayan Nokia'nın merak edilen amiral gemi Nokia 9'un konsept çalışmaları ortaya çıktı!

Nokia'nın Amiral Gemisi Nokia 9'un Konsept Çalışmaları Ortaya Çıktı!
Nokia'nın Amiral Gemisi Nokia 9'un Konsept Çalışmaları Ortaya Çıktı!

Nokia bilindiği gibi kısa bir süre önce akıllı telefon pazarına yeniden dönmüştü. Nokia kısa bir süre içinde iddialı modeller üretmeye üretmiş olsa da kullanıcıların Nokia'dan beklediği amiral gemi modeli Nokia tarafından bir türlü tanıtılmamıştı.

Ancak kısa bir süre önce Nokia'nın amiral gemi modeli üzerinde çalıştığı ve Nokia'nın bu yeni amiral gemi modelinin kısa bir süre içinde tanıtılacağı aktarılmıştı. Nokia'nın amiral gemi modeli olması beklenen Nokia 9 ile ilgili olarak daha öncesinde pek çok bilgi sızdırılmıştı.Nokia 9 ile ilgili bilgiler sızdırılmaya devam ederken Nokia 9'un konsept çalışmaları da ortaya çıktı.

Phone Designer adında bir Twitter hesabı Nokia'nın yeni amiral gemi modeli olması beklenen Nokia 9'un konsept tasarımını kullanıcılarla paylaştı. Paylaşılan görsele göre Nokia'nın yeni amiral gemisi oldukça ince bir tasarımla gelecek ve telefonun ön kısmında iki adet hoparlör bulunacak. 2:1 en - boy oranına sahip olması beklenen Nokia'nın yeni amiral gemisinin 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranla gelmesi bekleniyor. Nokia 9'un kalınlığının ayrıca 6.2 mm olacağı da gelen iddialar arasında.

Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 9 gelen son iddialara göre gücünü Snapdragon'un en güçlü işlemcilerinden birisi olan Snapdragon 835'ten güç alacak ve Nokia 9, 6 GB RAM ile desteklenecek. OZO Audio ses teknolojisine destek verecek olan Nokia 9 ayrıca OLED ekrana sahip olacak.

nokia-9

Nokia 9 en çok kamera alanında iddialı olacak. Gelen son haberlere göre Nokia yeni amiral gemisinde 3D kamera özellikli 22 megapiksel çözünürlüğünde Carl Zeiss imzalı bir kamera bulunduracak. Çift arka kamera ile gelecek olan Nokia 9'da ayrıca 12 megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera olacak. IP68 sertifikasıyla gelmesi beklenen Nokia 9'da 3.8000 mAh kapasitesinde bir batarya olacak. Nokia 9 ayrıca güvenlik alanında da iddialı bir model olacak. Gelişmiş bir parmak izi sensörü ve iris taramasıyla gelmesi beklenen Nokia 9'un Amerika'da 699 dolardan Avrupa'da ise 749 Euro'dan satışa sunulması bekleniyor. 

nokia nokia 9 carl zeiss akıllı telefon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor