Novo Nordisk Türkiye ile çocuklar hem eğlendi, hem sağlıklı yaşamı keşfetti

Danimarka Başkonsolosluğu’nun bu yıl ilk kez düzenlediği “Mutlu, Sağlıklı, Yaratıcı Çocuklar Günü”nde yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde sağlıklı yaşam aktivitelerinin gerçekleştirildiği etkinlikte yer alan Danimarka merkezli öncü sağlık şirketi Novo Nordisk, düzenlediği etkinliklerle sağlıklı yaşam tarzının çocukluktan başladığına dikkat çekti

Novo Nordisk Türkiye ile çocuklar hem eğlendi, hem sağlıklı yaşamı keşfetti
Novo Nordisk Türkiye ile çocuklar hem eğlendi, hem sağlıklı yaşamı keşfetti

Diyabet tedavisinde dünya lideri; obezite, büyüme hormonu eksikliği, hemofili ve hormon replasman tedavilerinin öncü sağlık şirketi Novo Nordisk, Danimarka İstanbul Başkonsolosluğu’nun ilk kez düzenlediği "Mutlu, Sağlıklı, Yaratıcı Çocuklar Günü”nde çocuklarla bir araya geldi.

 

Danimarkalı şirketlerin işbirliğiyle Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ilk ve ortaokul çağındaki çocuklar aileleriyle birlikte sağlıklı yaşam aktivitelerine katıldı. Sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzının özellikle çocuklar için öneminin vurgulandığı etkinlikte yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte ağırlandı. Gün boyu gerçekleştirilen aktivitelerle, okulların ve ailelerin, çocukları sağlıklı, yaratıcı bir yaşam tarzına teşvik etmesi hedeflendi.

 

ağlıklı yaşam tarzı çocukluktan başlar

Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinliğe Novo Nordisk Türkiye adına katılan Novo Nordisk Türkiye Pazarlama ve Ticari Mükemmellik Direktörü Utku Ocak, Danimarka merkezli şirketin yaklaşık bir asırdır insanların mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için çalıştığını hatırlatarak, “Çocukları, sağlıklı yaşama eğlenceli yollarla teşvik eden bu etkinliğe katılmaktan büyük memnuniyet duyduk. Günümüzde obezitenin yaygınlaşmasını önlemek ve bunun bir hastalık olduğuna dikkat çekmek için bu tarz farkındalık çalışmalarının önemli olduğuna inanıyoruz. Biz de bu tarz etkinliklere katılarak sağlıklı yaşam tarzının çocukluktan başladığına dikkat çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

Etkinliğe Danimarkalı şirketler çeşitli aktivitelerle katıldı. Çocuklar; Novo Nordisk’in kendi standında düzenlediği post-it adam, grafiti ve ana alanda gerçekleştirdiği zumba dansı aktiviteleriyle çok keyifli vakit geçirdi. Ayrıca çocuklar, etkinlikteki sihirbaz gösterileri, Hans Christian Andersen’den masal okumaları ve DJ performanslarıyla da yeteneklerini keşfetti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor