Outlook Mobilde Artık Daha Kolay

Eğer sıkı bir Outlook kullanıcısıysanız, sizin için güzel bir haberimiz var. Mobil uygulamaya gelen yeni güncelleme ile mailleriniz arasında artık daha kolay arama yapabilirsiniz.

Outlook Mobilde Artık Daha Kolay
Outlook Mobilde Artık Daha Kolay

Android ve iOS işletim sistemlerinde Outlook uygulamasına bugün yeni bir güncelleme geldi. Gelen bu güncelleme ile mobil uygulamada, mailler arasında arama yapmak çok daha kolay oldu. Daha önceleri mailler arasında arama yapmanın sıkıntısını fark eden Microsoft, yeni bir güncelleme ile kullanıcılarına çok daha kolay bir arama arayüzü sunuyor. Bu sayede posta adresinizde kayıtlı olan, kişi, ekler, seyahat gibi bilgiler arasında da arama yapmak çok daha basit bir hale geldi.

Gelen bu güncelleme ile, maillerinizde eski mesajlara ulaşmak da kolaylaştı. Dünya’da en çok kullanılan sohbet uygulaması olan WhatsApp gibi, mailleriniz bir sohbet ekranı gibi listelenecek. Yine son güncellemenin getirdiği bir yenilik ise hızlı cevap verme özelliği. Bu özellik sayesinde yeni bir pencerede açılan ekran sayesinde hızlı şekilde maile cevap vermek mümkün hale geldi.

Yeni özelliklerden başka bir tanesi ise, mail hesapları arasında kolayca geçiş yapılabilmesi oldu. Ekranı sağa doğru çekmek sureti ile o an aktif olan hesabınızdan, Outlook uygulamasında kayıtlı olan başka bir mail hesabınıza geçiş yapmanız kolaylaştı.

Outlook ve Gmail hesaplarının eklenmesi şuan için sadece iOS işletim sisteminde kullanılabilir olsa da, Android için bu özelliğin gelmesi bir süre daha alacak gibi duruyor.

outlook güncelleme outlook ios update outlook kullanımı outlook kolay mı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor