Oyuncular İçin Logitech G Pro Gaming Klavye Tanıtıldı

Logitech oyuncu ekipmanlarına kullanım kolaylığıyla birlikte multi fonksiyonel özellikler içeren G Pro Gaming klavyesini ekledi. Firmanın resmi olarak duyurduğu yeni klavyede kullanıcıların aradığı birçok özellik bir arada toplanmış.

Oyuncular İçin Logitech G Pro Gaming Klavye Tanıtıldı
Oyuncular İçin Logitech G Pro Gaming Klavye Tanıtıldı Ahmet Faik YILMAZ

Son dönemde özellikle oyuncu ekipmanları alanında yoğun çalışmalar sürdüren Logitech, yine bu sektörde oldukça beğeni kazanacağını düşündüğü G Pro Gaming mekanik klavyesinin tanıtımını yaptı.

Oyunculara özel olarak üretildiği için sağ kısımda rakam tuşlarının (numeric pad) bulunmadığı klavye Romer-G mekanik klavyeden devre hareketi 1.5mm daha kısa olarak üretilmiş. Eşdeğeri klavyelere göre daha sessiz hareket volumü veren klavye yine diğer klavyelerden %25 daha hızlı olarak işlev görebiliyor.

Dahili arabellek, çıkarılabilir kablo sistemi ile birlikte RGB aydınlatmasıyla ve kolay taşınabilirliğiyle ön plana çıkan G Pro Gaming klavyenin herbir noktasında kaliteden taviz verilmemiş. Çelik plakadan destek alan ürün bu yönüylede dayanıklı bir hal almış görünüyor.

Logitech G Pro Gaming mekanik klavye Mart ayında Avrupada satışa sunulacak. Avrupa piyasasına 149 euro satış fiyatıyla girecek olan ürünün ülkemize ne zaman geleceği konusu net değil.

logitech klavye bilgisayar g pro gaming klavye
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor