Oyuncular İsyan Ediyor

Reddit tarihi içerisindeki en fazla dislike alan yorumuna imza atmış bulunan EA Games şirketi, Disney’in de baskısıyla beraber oyun için market üstünde satın alımları resmen kapattı.

Oyuncular İsyan Ediyor
Oyuncular İsyan Ediyor

Reddit  tarihi içerisindeki en fazla dislike alan yorumuna imza atmış bulunan EA Games şirketi, Disney’in de baskısıyla beraber oyun için market üstünde satın alımları resmen  kapattı.


EA‘nın kendi sitesi üzerinden gerçekleştirdiği açıklama içerisinde, insanların bu konu ile ilgili şikayetleri anladıklarını ve de  bu şikayetlere kulak verip uygulama içindeki satın alımları kapatmış olduğunu açıkladı. Kristaller ile yağma kasaları da dahil bulunmak üzere oyunda yer alan bütün uygulama içi satın alımlar kapatıldığı için, oyuncularda Kristal ve kasa gibi ögelere para ödemenin yerine oyunda yer alan başarımlarına göre bu nesnelere sahip olabilecekler.

Bütün bu olanlara karşın firmanın, gelecek tarihte satın alımları tekrardan açması ihtimalinden de korkulmakta. 

Şimdilik tüm bu satın alımları bırakmamızın yanında şirketin oyunla alakalı açıklamasını da sizler ile paylaşmayı isteriz. Şirket, gelişmeye ve  de büyümeye devam edebilecek bir oyun yapmış olduğunu söyleyerek, oyuncuların bu oyundan gerçekten zevk almaları için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını da açık bir şekilde belirtti.

Bu çok fazla şeyi değiştirmiş gibi görünmemekte. Oyuncular ise satın alımlar sebebi ile halen EA Games şirketine kızgın durumdalar. Hali ile oynamış olduğumuz şey bir F2P  oyunu değil ve oyun içerisinde ödeme ile avantaj elde etmenin fikri nereden bakarsanız bakın  çok büyük bir saçmalık şeklinde karşımıza çıkmakta.

Üstelik bahsi geçen bu durum geçici şeklinde görünüyor. EA Games  şirketi her an alacak olduğu bir kararla oyun için bu ödeme sistemini geriye getirebilir. Disney şirketini bu satın alımların kumar olarak görülmediğine ikna ettiği durumda oyun için market geriye dönmüş olacaktır.

ea games disney battlefront 2
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor