Peki, nedir bu Popmundo? Neler yapabilirim?

İşte bu tam olarak aradığınız oyun; Popmundo. Rol yapma deneyiminin en üst düzeyde olduğu online bir platform. 80 bine yakın kullanıcısıyla 16 yaş üstü kullanıcılara hitap etmektedir.

 Peki, nedir bu Popmundo? Neler yapabilirim?
 Peki, nedir bu Popmundo? Neler yapabilirim? Tugrul Demir

Popmundo birçok farklı eğlence imkanı sunmaktadır. İsterseniz vali olup şehir yönetebilir, zombi avlayabilir, üniversitede hoca olabilir, müzik grubu kurarak dünya starı olabilirsiniz!

49 şehirden istediğiniz herhangi birini seçerek istediğiniz bir ad soyadla oyuna başlıyorsunuz. Geliştirmeniz gereken temel yeteneklerden sonra, karakterinizin ilerlemesini istediğiniz yönde gerekli olan yetenekleri geliştiriyorsunuz. Oldukça geniş forum sohbetlerine katılıp sorularınızı sorabilir, oyunda ilerlemenize yardımcı olacak ipuçlarını bulabilirsiniz. Onlarca farklı patikadan çeşitli ödüller kazanabilir, yolculuklarınızda birçok arkadaş edinebilirsiniz.

 

Oyunda alınmayı bekleyen onlarca başarı rozeti vardır. Hasta iyileştirme, zombi avcılığı, suçlu tutuklama, yargı hükmü verme, single-albüm satışları, müzik listelerindeki sıralama rozetleri gibi birbirinden farklı birçok başarı mevcuttur. Sosyalleşmenizi sağlayacak birçok etmen Popmundo bünyesinde bulunmaktadır. Özel gün etkinlikleriyle cadılar bayramını, yeni yılı, ölüler gününü kutlayabilirsiniz.

Oyunun asıl temelinde müzik vardır. İster solo, ister 2 veya daha fazla üyeli gruplar kurarak adınızı müzik listelerinin üst sıralarına yazdırabilirsiniz. Büyük Popmundo Festivali gibi prestijli yarışmalara katılacak sanatçılardan olabilirsiniz. Popmundo diğer sanatçıların birbirleriyle rekabet halinde olacağı birçok müzik yarışmasına, 

listelemeye ve kazananlar listesine sahiptir.

Dilerseniz oyuna suç kariyeri yaparak da başlayabilirsiniz. Bunun için Popmundo'nun sunduğu ve Popmundo oyun verileriyle eş güdümlü ilerleyen TGH(The Great Heist) bölümünden de başlayabilirsiniz. Bir çete kurup suç işleyebilir, büyük suçlular listesine girebilirsiniz. Otel, banka, ev gibi birçok farklı mekanı soyarak mangır kazanabilirsiniz.

 

Popmundo, gerçek hayatla eş zamanlı olarak ilerler. Siz oyunda olmasanız da karakteriniz yapması gerekenleri yapmaya devam edecektir. Bu eşsiz oyun deneyimini daha iyi tadabilmek için mutlaka siteyi ziyaret etmelisiniz: www.popmundo.com

 

Daha fazla ayrıntı için üyelik işlemlerinizden sonra Popmundo'da Arama Bölümü'nden Buğrahan Spencer (884429)’a ulaşabilirsiniz.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor