Premium Üyelik Sistemi İle Ücretli Twitter Geliyor

Sosyal medya devlerinden mikroblog sitesi Twitter, bir süredir üzerinde çalıştığı ücretli premium üyelik için son aşamaya geldi. Gelir kaynaklarını arttırabilmek ve Facebook ile aralarında bulunan rekabette kendi lehine gelişmeler sağlamak için TweetDeck aracılığıyla ücretli üyelik sistemi planlanıyor.

Premium Üyelik Sistemi İle Ücretli Twitter Geliyor
Premium Üyelik Sistemi İle Ücretli Twitter Geliyor Ahmet Faik YILMAZ

Facebook ile aralarında büyük rekabet bulunan Twitter, kullanıma sunacağı ücretli üyelik özelliği ile kazanacağı maddi kaynağın sistemi geliştirip, ikili rekabette aradaki farkı azaltmaya çalışacak.

ABD Başkanı Donald Trump'ın tweet tartışmaları veya canlı olarak yayınladığı NHL karşılaşma yayınlarına rağmen istediği gelişimi bir türlü sağlayamadı. Dünya üzerinde 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan sosyal medya devi son çeyrek yılda üye sayısını sadece %1 oranında arttırabildi. Bu haliyle Facebook ile aralarında bulunan rekabette oldukça geride kalan Twitter, yeni projeler için kaynak arayışına girdi.

TweetDeck Aracılığı İle Ücretli Premium Üyelik Sistemi Geliyor

Daha fazla gelişim sağlayabilmek için gelir kapılarını arttırmak isteyen Twitter, 2011 yılında bünyesine katmış olduğu TweetDeck aracılığı ile premium hizmet sunan ücretli bir üyelik sistemi üzerinde çalışmaya başladı.

twitter ücretli üyelik sistemi

Ücretsiz üyelikle premium üyelik arasında nasıl farklar olacak, premium üyelik satın alan kullanıcılar hangi özelliklere sahip olacak şuan için netleşmiş değil. Daha çok profesyonel kullanıcıların bu hizmeti kullanması beklenirken ilgili üyelik tipinin ücreti hakkında da detaylı bilgi elde edilebilmiş değil.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor