Red Bull Music Academy özel podcast serisi Björk ile başlıyor

Londra, New York ve Paris gibi dünyanın önemli şehirlerine konuk olan Red Bull Music Academy, bugüne kadar gerçekleştirdiği akademilere konuk olan ünlü sanatçıların röportajlarının yer aldığı podcast dizisi Couch Wisdom’u hayata geçiriyor. Her hafta Pazartesi günü yeni bölümleri yayınlanacak Couch Wisdom podcast serisinin ilk konuğu, 2016 yılında Montreal’de gerçekleşen akademide yeni albümünden bahseden İzlanda’nın ikonik sanatçısı Björk oldu. Björk’ün daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan “The Gate” adlı yeni single’ını ilk kez anlattığı röportaj, 25 Eylül Pazartesi günü itibarıyla www.redbullradio.com üzerinden dinlenebilecek.

Red Bull Music Academy özel podcast serisi Björk ile başlıyor
Red Bull Music Academy özel podcast serisi Björk ile başlıyor

Her sene 60’ı aşkın yükselen müzisyeni tek bir şehirde toplayarak, konser, parti, sergi, panel ve workshop serileriyle onları yaratıcı bir yolculuğa çıkaran Red Bull Music Academy 20’nci yılına giriyor. 20’inci yaşında doğduğu şehir Berlin’e geri dönen akademi, arşivlerini tarayarak bugüne kadar akademide ağırladığı sanatçıların özel röportajlarını Couch Wisdom adını verdiği podcast serisiyle yayınlamaya başlıyor. Her hafta Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanacak röportajlar, indirilebilir ses formatında sunuluyor.

 

Seri, 25 Eylül Pazartesi günü İzlanda’nın çığır açan sanatçısı Björk’ün Red Bull Music Academy Montreal’deki daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan özel röportajıyla başlıyor. 2016 yılında Red Bull Music Academy'de canlı olarak kaydedilen ve Björk’ün “The Gate” adlı yeni single’ı ile birlikte sunulan yayın, www.redbullradio.com üzerinden dinlenebilecek. Müzik ve moda alanındaki başarılarını hep ileriye taşıyan Björk, Emma Warren'ın ev sahipliğinde gerçekleşen konuşmasında çok yönlü kariyeri hakkındaki düşüncelerini, sezgileriyle hayata geçen albümlerini, DJ setlerine nasıl etki ettiğini ve ütopyanın onun için ne anlama geldiğini paylaşıyor.

 

Montreal’deki Akademi’den öne çıkan diğer röportajlarla devam edecek olan Couch Wisdom serisinin yeni bölümlerinde Young Thug’ın ses mühendisi Alex Tumay, punk ikonu Iggy Pop, Haiti doğumlu müzisyen Kaytranada, İnuit gırtlak şarkıcısı Tanya Tagaq ile Detroit’li house müzisyeni Moodymann, Grammy ödüllü hip-hop yapımcısı Che Pope gibi isimler var. Yeni bölümler her hafta iTunes, Stitcher ve Red Bull Radio'da yayınlanacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor