Robin Baz Çaça Ve Oyunculuk Kariyeri

Robin Baz Çaça son dönemin yetiştirmiş olduğu eğitimli ve başarılı değerlerden birisidir. 1999 yılında dünyaya gelen Çaça üniversite eğitimi alıyor. 4 dil bilen ve futbola karşı olan merakı ile tanınan Robin Baz Çaça oyunculuk kariyerinde de emin adımlarla yoluna devam ediyor. Büyük ustalarından alacağı tavsiyelere ihtiyacı olduğunu ve bunların onun gelişiminde çok önemli bir değere sahip olduğunun bilincinde olan genç yeteneki yaşına rağmen birçok farklı deneyime de sahiptir.

Robin Baz Çaça Ve Oyunculuk Kariyeri
Robin Baz Çaça Ve Oyunculuk Kariyeri Tugrul Demir

 

 

Robin Baz Çaça’yı Benim Adım Melek dizisinden tanıyoruz. Burada bir futbolcu karakterine hayat veren Çaça aslında en büyük hayalini de dizi setlerinde gerçekleştirmiş oluyor. Futbola karşı olan büyük merakı ve oyunculuk kariyerinin en önemli işini bir dizide futbolcu olarak canlandırması onun başarısını destekliyor.

Bir Başka Tiyatro Kadrosu 

Tiyratro dünyasının bel kemiklerinden birisi olan Bir Başka Tiyatro oyuncu kadrosunda Robin Baz Çaça’da yer alıyor. Katılmış olduğu birçok elemede usta oyuncuların onayını alarak bu ekibe dahil olmayı başarmıştır. Kendisini ve sergilemiş olduğu tiyatro oyunlarını izleyebilmek için BBT programlarını takip edebilirsiniz.

Tiyatro ve dizi oyunculuğu, iyi bir eğitim ve 4 yabancı dil derken Robin Baz Çaça bizleri bir alanda daha şaşırtıyor. Aynı zamanda girişimci olan genç yetenek bugün kendi giyim markasının hazırlıklarını yapıyor. En yakın zamanda Robin Baz Çaça’ya ait olan koleksiyonları piyasada bulabilirsiniz. 

Kaynak : https://robinbazcaca.com/

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor