SAHRAP SOYSAL’LA “BENİM REÇELİM” EATALY’DE!

En gerçek İtalyan lezzetlerinin yanı sıra eşsiz yerel tatlara da bünyesinde yer veren Eataly, Türk mutfağının vazgeçilmezi reçelin peşine düşüyor! Kendi keşfettiğiniz veya ailenizden gelen, lezzetiyle farkını ortaya koyan en özel reçelinizi Eataly’de herkesle tanıştırmak için sosyal medya üzerinden “Benim Reçelim Eataly’de” yarışmasına katılabilirsiniz. Yarışmanın birincisi olarak hem reçellerinize Eataly raflarında yer bulabilir hem de Sahrap Soysal’ın TV programına konuk olarak bu özel lezzeti ekranlarda da milyonlarla paylaşma şansı elde edebilirsiniz.

SAHRAP SOYSAL’LA “BENİM REÇELİM” EATALY’DE!
SAHRAP SOYSAL’LA “BENİM REÇELİM” EATALY’DE!

ürk mutfağında geçmişten günümüze kadar gelen reçel kültürü, herkesin kendi tarifiyle farklılaşır. Çeşitliliği meyve, çiçek ve sebzelerle türetilen reçellerde, “En iyisi, en farklısı benim reçelim!” diyorsanız, bu eşsiz tadı Eataly’ye taşıyın. Benim Reçelim Eataly’de projesiyle reçellerinizi Eataly’de sizin isminizle ve size özel ayrılacak bir rafta satışa çıkarma şansı elde edebilirsiniz. Kazanan reçelin sahibi olarak aynı zamanda Sahrap Soysal’ın programında konuk olarak yer alabilirsiniz.

 

Finale kalan 10 yarışmacı, 7 Ekim’de Eataly Tadım Festivali’ne katılarak başta Eataly’nin executive şefi Claudio Chinali olmak üzere Sahrap Soysal ve Şemsa Denizsel'in de içinde bulunduğu bir jüri karşısında reçellerini Eataly Mutfak Atölyesi’nde hazırlayacak. Burada hazırlanan reçellerin jüri tarafından tadımıyla kazanan belirlenecek. Birinci olan yarışmacının reçeli Eataly raflarında satışa çıkacak ve reçelin sahibi Sahrap Soysal’ın televizyon programına konuk olma imkanı elde edecek. Birinci olan yarışmacı, aynı zamanda Eataly Market’ten 1500 TL değerinde hediye çeki kazanacak. İkinci olan yarışmacı 750 TL değerinde, üçüncü olan yarışmacı ise 500 TL değerindeki hediye çekinin sahibi olacak.

 

Yarışmaya katılmak için 30 Eylül Cumartesi’ye kadar Eataly İstanbul Instagram hesabını takip edin. Erişime açık profilinizden lezzetine güvendiğiniz reçelinizin tarifi ile birlikte fotoğraf veya videosunu #benimreçelimEatalyde hashtagi ile paylaşın. Siz de kazanma şansını yakalayın!

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor