Samsung Galaxy C5 Pro Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı

Uzun zamandır merakla beklenen akıllı telefonlar Mobil Kongre Fuarı’ndan sonra kullanıcıların hizmetine sunulmaya başladı. Özellikle son yıllarda ciddi özellikleri bir arada sunan firmaların telefonları dikkatleri üzerine çekme başarısı gösteriyor. Sizlere bugün Samsung Galaxy C5 Pro hakkında merak ettiğiniz teknik detayları açıklamak istiyoruz.

Samsung Galaxy C5 Pro Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy C5 Pro Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı Ahmet Faik YILMAZ

İşlemci olarak yine Android işlemcisi ile kullanıcıların karşısına çıkan bu telefonda 2 GHZ işlemci bulunmaktadır. Özellikle 625 Snapdragon işlemci bulunduran firmanın bu telefonunda bulunan ram kapasitesi ise4 GB özellikte karşımıza çıkıyor. Son derece başarılı özellikleri ile dikkat çeken bu telefonda karşımıza çıkan çözünürlük sayısı ise 1080 x 1920 piksel özelliğinde ve HD çözünürlük ile karşımıza çıkıyor.

Samsung firmasının Samsung Galaxy C5 Pro telefonunda kullanıcılarına sunduğu özellik ise 64 GB dahili depolama alanı ile gelecek. 64 GB depolama alanı ile gelmesine rağmen kullanıcılarına SD kart özelliğini de sunan bu telefonun Mart ayının sonlarına doğru satışa çıkması bekleniyor. Özellikle 16 MP çözünürlük kamerayı da kullanıcılarına sunan firmanın bu telefonu ülkemizde 360 Dolar üzerinden satışa çıkacak gibi duruyor.

Ekstra vergiler dahil ülkemizde 2 Bin TL civarında satışa sunulacak olan Samsung Galaxy C5 Pro’nun yakın zamanda satışa çıkacak olmasından sonra bakalım kullanıcıların bu telefona olan yaklaşımları nasıl olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor