Samsung Galaxy Note 7 Yeniden Akıllı Telefon Piyasasına Giriyor!

Samsung, Note 7 faciasından sonra “Note serisi kalkar mı?” diye düşünenlere tokat gibi bir cevap vermeye hazırlanıyor; Note 7, önümüzdeki aylarda tekrar satışa sunulabilir; hem de hatalarından arındırılmış biçimde...

Samsung Galaxy Note 7 Yeniden Akıllı Telefon Piyasasına Giriyor!
Samsung Galaxy Note 7 Yeniden Akıllı Telefon Piyasasına Giriyor! Ahmet Faik YILMAZ

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Samsung, bilindiği gibi Note 7’leri geçtiğimiz aylarda toplama kararı almıştı ve bunun batarya kapsamındaki bir donanım sorunundan olduğu söyleniyordu; öyle ki, havaalanlarına dahi Note 7 cihazlarla giriş yasaklanmıştı. Markanın yaptığı bu işlemlerden sonra, LG ile birlikte başlattığı batarya test süreci; başarı ile tamamlanınca, Note 7 için de engel kalmadı denebilir.

Son olarak geçtiğimiz günlerde, Wi-Fi sertifikası aldığı görüntülenen Note 7 cihazların, önümüzdeki aylarda, belki de yeni Note 8 ile birlikte satışa sunulabileceği belirtiliyor ancak kesin bir bilgi olmadığını, sadece iddia yönünde bir söylemin bulunduğunu belirtelim. Wi-Fi sertifikası alan pek çok cihazın, iki yahut üç ay içerisinde satışa sunulduğu göz önüne alındığında; böyle bir tahmin pek tabii yürütülebilir.

Faciadan ve geri toplatılma işleminden sonra, bugün kim Note 7’yi satın alır, bilemiyoruz ancak Samsung her şeye rağmen elinde kalacak bu ürünleri satışa çıkarmayı planlıyor gibi görünüyor. Hatta, üründe indirim görebilmemiz dahi mümkün olabilir.

Siz, Note 7 piyasaya çıksa yeniden satın alır mıydınız?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor