Samsung Galaxy Note 8 Hakkında Yeni İddialar Ortaya Çıktı!

Samsung’un Note serisinin yeni üyesi olacak olan Galaxy Note 8’in çıkıp çıkmayacağı belli değildi. Samsung’un Galaxy Note 8 modelinin çıkacağı kesinleşti ve Note 8’in yeni ayrıntıları da ortaya çıktı!

Samsung Galaxy Note 8 Hakkında Yeni İddialar Ortaya Çıktı!
Samsung Galaxy Note 8 Hakkında Yeni İddialar Ortaya Çıktı!

Samsung’un Galaxy S8 modelinden daha çok merak edilen modeli olarak karşımıza çıkan Galaxy Note 8 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Samsung’un geçtiğimiz yıl yaz aylarında tanıttığı Galaxy Note 7 modeli kullanıcılar tarafından çok sevilmişti. Samsung’un Galaxy Note 7 modelinde batarya sorunundan dolayı çok önemli bir sorun yaşamıştı. Samsung’un Galaxy Note 7 modeli bu sebepele satıştan kaldırılmış ve dünya genelinde geri toplatılmıştı. Samsung’un çok büyük bir zarar yaşadığı Galaxy Note 7 modeli aslında kullanıcıların Samsung’a olan güvenlerini de sıfırlamıştı. Samsung’un bu anlamda çok sevilen akıllı telefon serisi olan Galaxy Note serisini kullanıcılarda kötü şeyler hatırlatabileceği için sonlandırma ihtimalini bir düşünmüştü.

Pek çok kullanıcının da Galaxy Note 8’in çıkmayacağını düşünmesiyle birlikte bu durumun gerçek olacağını düşünmüştü. Samsung’a olan yakınlığıyla bilinen ünlü Twitter sızıntıcısı Evan Blass, Samsung’un Note serisinin yeni modeli olacak olan Galaxy Note 8’in SM-N950 kod adıyla geleceğini söylüyor. Samsung’un Great adında üreteceği Galaxy Note 8’in tasarımsal ve bazı teknik detayları da ortaya çıktı. Samsung’un yeni Note 8 modelinde de tıpkı Note 7’de olduğu gibi çift taraftan kavisli bir ekranla geleceği söyleniyor.

Gelen son raporlara göre Samsung’un Note 8 modeli bu sefer tuşsuz bir tasarımla gelecek. Note 8’in ön kısmında iris tarayıcısıyla gelecek. Daha gelişmiş bir S-Pen ve USB portuyla gelecek olan Note 8’in üst kısmında da bir hoparlör bulunması bekliyor.

6.4 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüğünde bir ekranla gelmesi bekleyen Galaxy Note 8’in Ultra HD çözünürlüğünde VR deneyimi yaşatması bekleniyor. Samsung’un Galaxy Note 8 modelinin Snapdragon 835 ya da Exynos 8895 işlemciden güç alması beklenirken 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıyla birlikte sunulması bekleniyor.

Samsung’un yeni Note serisi modelinin tanıtım tarihi yaklaştıkça detaylarının netleşmesi bekleniyor. 

samsung snpadragon samsung note 8
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor