Samsung Galaxy S8 hakkındaki söylentiler devam ediyor!

Samsung Galaxy S8’in özelliklerinin ne olacağı S7 çıktığından beri merak ediliyor

Samsung Galaxy S8 hakkındaki söylentiler devam ediyor!
Samsung Galaxy S8 hakkındaki söylentiler devam ediyor! Ahmet Faik YILMAZ

Samsung Galaxy S8’in özelliklerinin ne olacağı S7 çıktığından beri merak ediliyor. Söz konusu cihazın teknik özellikleriyle ilgili bazı bilgiler sızmaya devam ediyor.

Artık birer yüksek teknoloji ürünü olmaya başlayan mobil cihazların kalitesinin artması kendi içinde bazı sıkıntılara yol açıyor. Örnekse yüksek çözünürlüğe sahip ön ve arka kameralı bir mobil cihaz ile çekilen fotoğrafların cihaz hafızasında kapladığı yer de büyük oluyor. Doyasıyla cihazların sahip olduğu hafıza kapasitesi daha önemli hale geliyor.

Önceleri bazı mobil cihazların hafızıları microSD adı verilen hafıza ürünleriyle arttırılabiliyordu. Fakat mobil cihazların güvenliği ve performansı adına bu yöntem tercih edilmemeye başladı. Özellikle Apple v Samsung arasındaki rekabet de cabası.

Yakında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S8’den de bu yönde haberler sızdı. iPhone 7 ve iPhone 7 S’in 256 GB’lık hafıza seçeneğiyle pazara çıkması Samsung’u harekete geçirmiş gibi görünüyor.

Samsung’un Galaxy serisinde bugüne kadar görülen en yüksek hafıza kapasitesi 64 GB idi. Samsung bu hafızanın microSD hafıza kartlarıyla arttırılabilmesine olanak sağlıyordu ama bir çok kullanıcı bu arttırımı güvensiz buluyordu.

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S8’in 256 GB depolama alanına sahip olacağı öne sürüldü.

Bununla beraber Samsung Galaxy S8’in 8 GB RAM kapasitesiyle piyasaya sürüleceği de söylentiler arasında. 8 GB RAM beklentisi pek kuvvetli değil. Galaxy S8’in 6 GB RAM ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

android Galaxy S8 kulaklık girşi samsung
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor