Samsung, Galaxy S8 Modeli İçin Kullanıcılara 3 Ay Koşulsuz İade Sağlacak

Sorunlarla dolu bir yılı geride bırakmak isteyen Samsung, yeni modeli Galaxy S8 için iade kampanyası başlatmayı düşünüyor. İade kampanyasının ilk 3 ayı kapsayacağını ve bu süreç boyunca yaşayacağınız en ufak bir sorunda cihazı geri iade edebileceğinizi belirtelim.

Samsung, Galaxy S8 Modeli İçin Kullanıcılara 3 Ay Koşulsuz İade Sağlacak
Samsung, Galaxy S8 Modeli İçin Kullanıcılara 3 Ay Koşulsuz İade Sağlacak Ahmet Faik YILMAZ

Sızıntı olarak gelen bu bilginin doğru olma ihtimalinin ise kaynakları ve yaşananları göz önüne alarak %90 oranında doğru olarak değerlendirebiliyoruz. Samsung başından geçen Note 7 faciasının ardından yaralarını kapatmak istiyor. Amiral gemisi olarak adlandırılabilecek Galaxy S serisi ise markanın en önemli yüzü.

Fakat patlayan, aşırı ısınıp yanan ya da bu tip sorunlara oldukça yatkın olan Note 7 modeliyle kullanıcıların güven duygularını kaybetmesi beklenen bir durumdu. Bunu telafi etmenin yolunu ise koşulsuz bir biçimde iade kampanyası düzenleyerek bulabilirler. İlk 3 aylık süreci kapsayacak olan bu iade kampanyasının ardından paranız iade edilecek.

Galaxy S8 Koşulsuz İade Şartları Değişken

Bunun için geçerli olacak kıstaslar için cihazın sağlam olması ve herhangi bir deformasyona maruz kalmaması önemli bir unsur olacak. Kutu içeriğinin orijinal ve tam olması bir diğer zorunluluk olarak tahmin ediliyor. Aynı zamanda para iadesi talebinizde baz alınacak noktalar arasında kullanım süreciyle ilgili bir kesinti yapılabilir.

samsung galaxy s8 geri iade

En azından belirli bir miktarda tutarı burada sözleşme usulüyle sizden tahsil edebilirler. Şu sıralar bu söylenti tamamıyla doğru olarak kabul edilmek isteniyor. Ancak ilk açıklamanın Mart ayının sonunda yapılacağını zaten biliyoruz. 29 Mart 2017'de düzenlenecek geliştirici fuarında Samsung Galaxy 8 ve Samsung Galaxy S8 Plus isminde iki amiral gemisi karşımıza çıkacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor