Samsung Şirketi Kamera Konusunda Devrim Yapmaya Hazırlanıyor

Samsung şirketi kamera pazarı içerisinde büyük bir devrim yapmaya hazırlanıyor.

Samsung Şirketi Kamera Konusunda Devrim Yapmaya Hazırlanıyor
Samsung Şirketi Kamera Konusunda Devrim Yapmaya Hazırlanıyor

Samsung şirketi kamera pazarı içerisinde büyük bir devrim yapmaya hazırlanıyor. Samsung şirketi, bugün tanıtmış olduğu yeni kamera sensörleri ile birlikte rakiplerini çok daha geri planda bırakma konusunda plan yapıyor.

Asıl olarak ISOCELL'in, Samsung şirketinin kullanıcılarına sunmuş olduğu yeni bir Teknoloji olmadığınında altını çizmek gerekiyor. 2013 senesinden bu yana Samsung'a ait akıllı telefonlarında yer alan bu sensörler düzenli bir şekilde karşımıza çıkıyorlar.

Samsung şirketinin bu sene almış olduğu çeşitli kararlar ile beraber görüntülenme teknolojisine çok daha fazla önem verip, rakiplerini daha geride bırakmayı hedeflemekte.

Hiç bir şekilde olmadığı kadar bu sektöre odaklanmaya başlayan teknoloji devi ise markalaşma amacıyla attığı bu  çok önemli adım ile birlikte, yeni üretmiş olduğu sensörleri 4 değişik sınıfta ayırıyor olacak.

Dört değişik sınıfa ayrılacak olduğu açıklanan, bu sensörlerden kısa bir şekilde bahsedecek olur isek ISOCELL Dual sensörü ile ilgili karar alan Samsung şirketi, çift kameraya sahip telefonlarında bu sensörü kullanacağını belirtti. 

Galaxy Note 8 modeli ve de C1O modeli ile kullanıcılara sunulacak olduğu belirtilen bu sensörün, gelecekte çıkacak Galaxy cihazlarında da yer alması bekleniyor. Samsung şirketine ait  lan çift kameraya sahip telefonlarında kullanacak olduğu bu kamera lensi, bilmekte olduğunuz üzere piyasada yer alan diğer çift kameraya sahip amiral gemileri tarafından da kullanılmakta.

Öteki kamera sensörlerinden ISOCELL Bright ile ilgili bilgi verecek olursak, bu lensin sayesinde Samsung şirketi, daha da az ışık bulunan ortamlarda çok daha net ve  de kaliteli fotoğraf çekebilmemiz için olanak sağlayacak. Bu konu ile ilgili fazlasıyla iddialı olan Samsung şirketi, ISOCELL Fast sensörü ile de düşük aydınlatma ortamında bile çok hızlı otofokus sağlayabilmeyi hedefliyor.

samsung kamera ısocell
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor